Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Leu. Nativii zodiei Leu încep săptămâna cu multe schimbări în viața lor, deoarece au planuri mari de viitor și doresc să le arate tuturor adevărata lor putere. Se anunță o săptămână plină de vizite, de negocieri și de planuri pe care le fac în toate sectoarele vieții lor.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care susțin examene zilele acestea își pun toată speranța în ei și în ce au învățat și vor să arate că pot mai mult decât arată de obicei. Vor munci mult pentru a învăța pe ultima sută de metri și pentru a dovedi ceea ce știu ei. Din când în când, este foarte posibil să simtă că au dificultăți în a asimila unele lucruri.

Cât despre relațiile cu colegii ori cu cei din familie, se anunță unele discuții aprinse, pe care nativii zodiei trebuie să le depășească. Nu este recomandată o stare de încordare în această perioadă, pentru că s-ar putea să regrete mai târziu.

Mai ales dacă sunt persoane foarte dragi, orice cuvânt spus la nervi s-ar putea să nu mai poată fi luat înapoi. Nativii zodiei nu vor să provoace suferință în aceste zile și și-ar dori să fie apreciați și acceptați de toată lumea.

La serviciu, unii nativi vor căuta noi metode de a-și suplimenta veniturile, așa că vor sta peste program. Unii Lei vor dori să își caute un nou loc de muncă, unde să ocupe o funcție mai înaltă. Simt că sunt pregătiți pentru o nouă etapă a carierei lor.

În cuplu, lucrurile merg bine, iar persoana iubită va aprecia fiecare gest frumos pe care nativul Leu îl face pentru aceasta. Cei care pleacă în vacanță au ocazia să facă declarații de dragoste speciale persoanei dragi și gesturi mărețe pentru aceasta.

Cât despre sănătatate, ar trebui să acorde mai multă atenție odihnei și să nu uite să doarmă mai mult. Deși au multe lucruri de făcut, la finalul săptămânii s-ar putea trezi epuizați.

0