Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Gemeni. Pentru nativii zodiei Gemeni, Luna Nouă din 9 septembrie se formează în casa familiei. Din acest motiv, aceștia se vor simți mai apropiați de cei dragi, le vor cere sfatul mai mult și vor dori să petreacă mai mult timp împreună cu aceștia.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Unii nativi ar putea să fie implicați în niște discuții de familie și sunt sfătuiți să nu reacționeze și să nu le dea apă la moară celorlalți. Puțină diplomație nu strică zilele acestea, iar nativii zodiei trebuie să aibă mai multă răbdare cu oamenii din jur.

Această săptămână este o perioadă foarte bună pentru nativii zodiei Gemeni ca să se mute într-un oraș nou sau să își schimbe casa. Astrele sunt de partea lor în acest sector și pot primi moșteniri din partea celor dragi, pot găsi locuința la care au visat și pot realiza tranzacții foarte avantajoase pentru ei. Trebuie să își asculte instinctul în această zi, deoarece este cea mai bună ofertă pe care o pot primi.

Pe data de 5 și 6 septembrie, nativii zodiei sunt sfătuiți să fie mai atenți la cheltuielile pe care le fac, mai ales dacă pleacă în vacanță. Au tendința de a arunca zilele acestea cu banii în stânga și în dreapta, iar acest lucru îl vor resimți la finalul lunii.

În plan persoanl, lucrurile nu sunt roz cu persoana iubită pentru unii nativi, care au nevoie să vorbească și să comunice mai mult. Niște explicații sunt binevenite de o parte și de cealaltă a relației. Unii nativi vor alege să continue pe același drum cu acea persoană, în timp ce alții vor descoperi că nu mai este nimic de făcut și vor pune punct acelei relații.

Nativii zodiei, sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu

La serviciu, anumite discuții cu colegii i-ar putea afecta pe nativii zodiei, care vor fi nevoiți să stea și să nu răbufnească. Ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu și să nu reacționeze urât, mai ales în fața șefilor.

Cât despre sănătate, niște analize amânate ar trebui să fie realizate cât mai curând, deoarece unele stări i-ar putea neliniști.

0