Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Capricorn. Unii nativi ai zodiei Capricorn sunt întreaga săptămână pe drumuri. Au o săptămână extrem de agitată, în care au de rezolvat o mulțime de lucruri și prea puțin timp pentru a face tot ceea ce își doresc.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luna Nouă de duminică îi face pe nativii zodiei să spere la mai multe lucruri de la ei și de la cei din jurul său. Anumite persoane le vor schimba zilele acestea credințele și părerile din temelii, iar pentru ei va fi o mare schimbare.

Pentru unii nativi ai zodiei Capricorn se anunță vacanțe în străinătate sau delegații. Alții, în schimb, vor pleca la studii și vor începe o nouă viață. Li se recomandă multă prudență, mai ales până ajung să cunoască foarte bine anumite persoane. Au ocazia să înceapă anumite cursuri care îi ajută să avanseze la serviciu și își vor da tot interesul pentru a promova examenele cu cele mai mari note.

Luna Nouă îi ajută pe nativii zodiei Capricorn să mențină o relație extrem de liniștită cu partenerul de viață. Totul decurge foarte bine în relație, iar unii nativii își vor face curaj să facă mai mult. Nu este exclus să se mute alături de acea persoană, să formeze o familie ori să plece împreună în străinătate.

Nativii zodiei, predispuși să calce strâmb zilele acestea

De asemenea, nativii zodiei au ocazia să cunoască persoane interesante în călătoriile lor și să învețe lucruri noi. Vor avea parte de multe aventuri pe viitor. Unor nativi ai zodiei li se recomandă să fie precauți în întâlnirile cu persoanele de gen opus, deoarece au tendința zilele acestea să calce strâmb dacă sunt deja într-o relație. Mai multă prudență îi va ajuta să evite să dea explicații.

Cât despre starea de sănătate, nu ar fi rău să își facă niște analize de rutină, mai ales dacă nu au mai făcut de ceva timp.

0