Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Berbec. Pentru nativii zodiei Berbec, a venit momentul să ducă niște negocieri serioase, să încheie niște contracte ori să înceapă noi proiecte. Ești extrem de ancorat în rezolvarea unor situații financiare, că s-ar putea să nu mai ții cont și de celelalte aspecte.

Este cea mai bună perioadă în care trebuie să pui pe hârtie tot ce ai rezolvat în ultima perioadă și ce îți dorești să faci mai departe. Nu ești mulțumit de banii pe care îi câștigi? Nu este timpul pierdut să mai iei niște ore suplimentare la muncă sau să te implici și în alt proiect care știi că ți-ar aduce beneficii financiare.

În această săptămână, îți devine mai clar ca niciodată că nu vor cădea prea curând banii din cer și că trebuie să muncești mult pentru a-i câștiga și pentru a te bucura de ei.

Fii mai diplomat în relația cu colegii și cu superiorii și nu căuta discuții inutile cu aceștia, deoarece se poate întâmpla să deschizi o cutie a Pandorei pe care nu vei mai ști să o închizi apoi.

Nativii zodiei reglează conturile cu persoana iubită

În viața sentimentală, ai de reglat niște conturi cu persoana iubită, însă nu vor fi lucruri serioase și care să îți creeze neliniște. Se poate să clarificați în aceaste zile unde plecați în vacanță sau cu cine. Dacă nu rezolvați aceste probleme în prima parte a săptămânii, s-ar putea ca aceste lucruri să creeze o situație de stres în weekend. Nu sări calul și lasă-ți partenerul să ia unele decizii zilele acestea, așa vei evita mai multe discuții.

În cazul în care ai lăsat pe ultimul loc starea de sănătate și ai omis să faci unele controale, a venit momentul să te preocupi mai mult de starea ta de sănătate. Nu mai amâna anumite analize și odihnește-te mai mult.

0