Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Berbec. Săptămâna aceasta cuprinde ultimele zile din august și primele zile din septembrie. Iată ce te așteaptă.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Berbec

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe 27 și 28 august porți niște discuții importante cu superiorii de la locul de muncă, discuții menite să îți redea încrederea în propriile tale forțe. Astfel că vei avea șansa chiar de luni să demonstrezi că ești capabil de a pune în practică idei revoluționare în domeniul tău.

Din punct de vedere profesional, săptămâna este marcată de acest proces al recâștigării încrederii în sine.

Din punct de vedere financiar, ești nevoit să renunți la anumite plăceri. Îți dai seama în ultimul ceas că unele vise costă prea mult și nu îți permiți anumite sume.

Nu e exclus să apelezi la anumite persoane pentru a te ajuta să ieși din colapsul financiar. Vrei nu vrei ajungi să te împrumuți de la oameni, asta pentru că nu te-ai organizat suficient de bine de la începutul lunii august sau de când ai luat salariul. Nu e nimic, vei trece și peste această cumpănă.

Din punct de vedere amoros apar cele mai frumoase surprize. Totul va decurge așa cum îți dorești. Dacă ești cuplat/ă, săptămâna va fi presărată cu seri romantice, cu ieșiri în oraș în doi.

Vei dori și vei avea la dispoziție ”amabilitatea” partenerului de viață de a petrece cât mai mult timp împreună. Poate că așa veți cunoaște lucruri pe care nu le știați unul despre celălalt.

Dacă nu ți-ai găsit încă marea dragoste, aceasta poate veni chiar pe 1 septembrie, o zi în care Berbecii sunt de obicei avantajați din toate punctele de vedere. Așadar, ieși sâmbătă în oraș, distrează-te și să nu te miri dacă vei avea succes la agățat.

loading...
test
0
Test