Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Balanță. Urmează o săptămână în care s-ar putea să ai mari emoții, mai ales din cauza persoanei iubite. Din acest motiv, ar trebui să fii mai prudent, mai ales spre finalul săptămânii.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Unii nativi ai zodiei Balanță pot încheia o relație de lungă durată cu persoana iubită, iar acest lucru îi va răscoli. Nu sunt obișnuiți cu acest lucru și din acest motiv nu se vor simți tocmai în largul lor. Nu te simți tocmai bine atunci când ai discuții în contradictoriu, care îți schimbă echilibrul, însă, dacă nu mai este nimic de făcut, ar trebui să pui punct acestei povești și să o iei de la capăt.

Mai bine așa decât să rămâi într-un mediu care nu îți priește. Alți nativi, în schimb, reușesc să cunoască o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei și să le schimbe viața definitiv. Urmează o perioadă de căutări și de tatonări și trebuie să fii cu ochii în patru, căci s-ar putea să fi atras cuiva atenția.

Ai toate ocaziile să schimbi ceva în viața ta, așa că profită de orice oportunitate care ți se oferă. Nu spune nu unei invitații în oraș sau chiar unui apel telefonic. Vei învăța o mulțime de lucruri folositoare pentru tine.

Ai ocazia să primești un loc de muncă la care ai visat mult timp

Luna Plină care are loc marți îți oferă prilejul perfect pentru asocieri, colabăriri noi și fructuoase ori un loc nou de muncă. Dacă nu ai un loc de muncă, există mari șanse în această săptămână să primești niște oferte noi de muncă, pe care trebuie să le analizezi foarte bine. În schimb, trebuie să fii atent dacă lucrezi de mult timp într-un loc la relațiile pe care le ai cu colegii sau cu șefii. Anumite discuții ar putea să nu fie pe placul unuia dintre voi.

Nu îți neglija sănătatea în această perioadă, mai ales dacă lucrezi la birou. Adoptă un stil de viață sănătos și bucură-te de toate beneficiile toamnei care a venit.

loading...
test
0
Test