Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Balanță. Este o săptămână în care nativii zodiei Balanță renunță la anumite lucruri și încep alte lucruri imediat. Fie că este vorba despre locul de muncă sau chiar de o persoană, pentru nativii zodiei a venit momentul în care trebuie să facă o alegere.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Luna plină de pe 26 august îi determină pe nativii zodiei Balanță să încerce să găsească un echilibru între viața personală și viața profesională. Pentru că în acest moment nu trebuie să neglijeze niciun plan, deoarece ar putea avea efecte neprevăzute în cazul în care unul dintre ele este favorizat.

Din acest motiv, nativii zodiei vor face adevărate slalomuri zilele acestea pentru a se împărți între familie, prieteni, persoana iubită și serviciu. Iar acest lucru îi va solicita extrem de mult și îi va stoarce de energie.

Fiind extrem de diplomați, în unele cazuri vor apela la această trăsătură definitorie a lor și nu este de mirare că unii se vor trezi cu niște atenții din partea nativului zodiei Balanță doar pentru a mai câștiga niște timp. Însă trebuie să fie atenți pe ce dau banii, deoarece tind să fie cam risipitori zilele acestea.

Nativii zodiei Balanță pot renunța la anumite planuri importante peste noapte

Nativii Balanță își fac planuri de viitor în aceste zile, iar astrele sunt de partea lor pentru a pune ultimele lucruri la punct. În schimb, alți nativi ar putea să se trezească în mijlocul unor planuri și să își dea seama că nu este ceea ce își doresc cu adevărat și să dea un pas înapoi. Este un moment decisiv pentru ei ca să o ia în stânga sau în dreapta și să își asculte instinctul.

Pentru că vor fi permanent pe drumuri și vor încerca să îi mulțumească pe toți, nativii zodiei trebuie să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Odihna și niște exerciții fizice ar trebui să îi ajute să scape de această perioadă aglomerată din viața lor.

loading...
test
0
Test