Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Taur. E o săptămână în care trebuie să faci o serie de alegeri importante cu privire la situația ta financiară. Ai multe lucruri de inovat, ai multe investiții de făcut în special în această perioadă.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Taur

Vor fi 7 zile pline de încercări și din punct de vedere carieristic. Ai parte de o serie de solicitări cărora crezi că nu le poți face față din prima.

Nu-i nimic, tot ce trebuie să faci în primă instanță este să îți păstrezi calmul, să mergi înainte cu pași mici și siguri. Nu e timp de grabă pentru că, de fapt, nu e timp pentru nimic atâta vreme cât nici măcar nu ai vreo certitudine cu privire la ce se poate schimba și ce nu ca să îți fie mai bine.

E timpul pentru a căuta certitudini. Nu e timp pentru făcut scenarii care nu se pot concretiza din niciun punct de vedere, nici măcar teoretic, d-apoi practic!

Din punct de vedere sentimental pot apărea mici furtuni într-un pahar cu apă. Situația complicată de la locul de muncă te poate afecta pe plan amoros. Apar discuții din cauza stresului și a oboselii acumulate în ultima vreme și asta te determină să apelezi de multe ori la soluții radicale.

Poate că tonul ridicat ar trebui înlocuit cu tăceri. Mai bine taci decât să spui ceva care să îl afecteze pe partenerul de viață și implicit buna voastră înțelegere. Iubitul sau iubita ta nu are de ce să sufere din cauza toanelor tale, mai ales dacă ele nu au legătură cu persoana.

loading...
test
0
Test