Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Scorpion. Pentru nativii zodiei Scorpion, urmeaază o săptămână plină de neprevăzut, așa cum sunt și ei, de obicei. Vor avea multe decizii de luat în următoarele zile, vor călători mult și vor face alegeri decisive pentru viața lor.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Fie că este vorba despre viața profesională ori de viața personală, nativii zodiei Scorpion trebuie să se gândească de cel puțin două ori înainte de a face orice alegere. În caz contrar, aceștia vor fi nevoiți să se adapteze permanent noilor situații, lucru care nu le va face prea multă plăcere.

Din punct de vedere al sănătății, o odihnă prelungită și niște zile libere ar fi de dorit pentru a scăpa de stările de nervozitate și de stres care îi cuprind pe nativii zodiei, mai ales la începutul săptămânii.

Toată lumea mai trece prin zile în care nu reușește să facă mai nimic, iar nativii zodiei Scorpion se vor afla în această situație în zilele care urmează.

Dacă nu se pot lăuda cu o sănătate de fier în săptămâna care urmează, în carieră lucrurile par să meargă mult mai bine. La finalul săptămânii, nativii Scorpion pot primi o promovare sau o mărire de salariu. Au nevoie de acești bani ca de aer, așa că orice sumă va fi foarte apreciată.

Nativii Scorpion, sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu

Cunoscuți ca fiind persoane care adoră ieșirile cu prietenii și cu persoana iubită, acești bani îi ajută să iasă în evidență, mai ales că vor fi extrem de darnici. Însă, ar fi bine să fie atenți la cheltuieli și să mai păstreze o parte și pentru zile mai negre.

Cu persoana iubită lucrurile merg bine, cât timp nativii zodiei nu se gândesc să ceară niște explicații. Să se gândească foarte bine dacă este nevoie să deschidă cutia Pandorei, pentru că partenerul va fi neiertător. Poate este vorba despre niște neînțelegeri, așa că ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu în aceste zile.

Reîntâlnirile cu persoanele dragi de la finalul săptămânii le vor aduce multe bucurii nativilor Scorpion și vor învăța lucruri prețioase de la acestea.

loading...
test
0
Test