Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Rac. La tine lucrurile sunt cu susul în jos toată săptămâna. Au loc tot felul de întâmplări în viața ta care te pun pe gânduri în legătură cu felul în care te raportezi la oamenii din jur și chiar la activitatea ta de zi cu zi.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Rac

Se cer niște precizări în legătură cu ineficiența ta în anumite sectoare. Îți va fi greu să explici de ce ți-ai pierdut entuziasmul de a mai munci cu drag și spor și, de asemenea, la fel de greu de a înțelege chiar tu care sunt nevoile tale reale în această etapă a vieții.

Nu va fi ușor să îți recunoști eșecurile, dar va fi un prim pas spre a dezvolta o nouă latură a ta, poate exact acea latură cu care poți bifa succes după succes.

Din punct de vedere amoros, lucrurile nu stau tocmai ok. Observi că partenerul de viață nu își respectă anumite promisiuni și te-ai cam săturat să tot dai o a doua, a treia, a nșpea șansă.

Vrei fapte. Te-ai săturat de vorbe dulci spuse la momente de bucurie. Realizezi că îți lipsește un suflet în cele mai grele momente ale tale. Vorba aceea: când e bine, vă e bine. Când îți e rău, lui îi e tot bine și nici măcar nu întreabă dacă te poate ajuta cu ceva.

Este normal să fii furios, e normal să te simți decepționat. Ești extrem de pregătit să rupi o dată pentru totdeauna pisica în două și să îți ceri dreptul la fericire.

Din punct de vedere financiar, săptămâna e destul de bună, mai ales dacă ești una din persoanele care are de recuperat anumite datorii. Nu e exclus să primești și niște cadouri importante de la cei din jur, nu e exclus nici să primești bani drept cadou de la anumite rude care te-au uitat.

Ai parte evident de multe momente extrem de importante din punct de vedere financiar. Ai de făcut multe alegeri legate de profesie.

loading...
test
0
Test