Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Balanță. Se anunță o săptămână în care nativii zodiei Balanță se vor preocupa mai mult de starea de sănătate, mai ales spre finalul săptămânii.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Programul încărcat și viața agitată pe care Balanțele o au o să le creeze mici emoții acestora, așa că niște analize sunt binevenite în aceste zile. Orice simptom ar trebui să fie tratat cu multă atenție, pentru a nu deveni ceva serios în zilele care urmează.

La serviciu, multe dintre Balanțe sunt pe val, iar acest lucru va fi observat și de către șefi, care vor decide să le dea mai multe sarcini. Însă, din fericire, în cele mai multe dintre cazuri, acest lucru vine și cu măriri de salariu.

Cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de serioși, nativii zodiei Balanță sunt bine văzuți în aceste zile de către superiori, așa că trebuie să își expună toate atuurile zilele acestea. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au șanse mari ca joi și vineri să găsească un loc de muncă pe placul lor, care să le satisfacă toate cerințele pe care le au legate de serviciu.

Se recomandă, însă, prudență, pentru că s-ar putea ca în unele cazuri să fie totul prea frumos ca să fie adevărat. Nu ar fi rău să mai ceară și niște păreri suplimentare.

Lucrurile merg perfect în viața de cuplu pentru mulți nativi

În viața sentimentală, lucrurile par să stea mai bine ca niciodată pentru nativii zodiei Balanță. Discuțiile cu persoana iubită se îndreaptă în locul în care Balanțele îl doresc. Unii nativi se gândesc cu ochii deschiși la o evadare din cotidian, așa că nu ar fi exclusă o mică ieșire din oraș pentru aceștia.

Și niște vizite la cei dragi sunt de ajuns pentru ca nativii zodiei să se încarce cu energie. Se recomandă să se evite discuțiile în contradictoriu, legate de viitor.

Cei care nu se află într-un cuplu au ocazia să cunoască pe cineva special.

loading...
test
0
Test