Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Berbec. Soarele care se află în tranzit prin zodia Rac îi face pe nativii zodiei Berbec să fie mai aproape de către familie și de către prieteni. Încep să renunțe la momentele acelea în care pierd timpul cu lucruri mărunte și vor să le fie alături celor care le vor mereu binele. Vor afla zilele acestea cine îi iubesc cu adevărat, la bine și la greu.

Sunt mai sensibili în această perioadă, așa că cei dragi trebuie să îi menajeze și să nu le spună lucruri care să îi supere. Cuvintele reușesc să îi rănească zilele acestea așa cum nu se întâmpla în trecut. Nativii zodiei Berbec care se vor despărți zilele următoare vor suferi extrem de mult și vor rămâne cu un gol mare în suflet dacă se va întâmpla acest lucru.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care sunt singuri vor încerca zilele acestea să cunoască pe cineva. Un prieten apropiat s-ar putea să le facă o surpriză și să le facă acestora cunoștință cu o persoană care îi va impresiona plăcut. Atitudinea jucăușă pe care o au nativii zodiei Berbec îi va cuceri pe ceilalți. Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte pricepuți în a folosi cuvintele.

Așa că nu trebuie să fie o mare surpriză atunci când cei pe care îi vor cunoaște Berbecii vor descoperi că au multe lucruri în comun cu ei și că Berbecii au cuvintele necesare la ei chiar pentru orice situație.

Berbecii primesc o sumă de bani din partea celor dragi

Din punct de vedere al sănătății, se recomandă să se odihenască mai mult. O schimbare lucrurilor din camera de dormit poate fi de ajutor pentru a obține relaxarea necesară. De asemenea, niște ceaiuri din plante ajută foarte mult la obținerea unei stări de bine, pentru a trece mai ușor peste această săptămână în care sensibilitatea este cuvântul de ordine.

Pe plan financiar, o sumă de bani din partea celor dragi îi ajută să achite o datorie și să scape de acest stres.

loading...
test
0
Test