Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Săgetător. Se anunță o săptămână din care ai numai lucruri de învățat, însă nu trebuie să exagerezi, căci s-ar putea să regreți unele lucruri pe care le alegi zilele acestea.

Începutul săptămânii te prinde cu zâmbetul pe buze și ai impresia că lucrurile încep să se așeze pentru tine în această perioadă. Chiar dacă simți că ar fi bine să iei o pauză, cel mai bine ar fi să bați fierul cât e cald, căci s-ar putea să nu te mai întâlnești prea curând cu oportunitățile care ți se oferă.

În cazul în care îți cauți un nou loc de muncă, ai mari șanse ca în această săptămână să găsești un loc de muncă extrem de bine plătit și care să îți ofere provocările pe care ți se dorești de atâta timp. Ai ocazia să le demonstrezi tuturor calitățile pe care le ai și tot ce ai acumulat în ultima perioadă. Nu da cu piciorul unei asemenea șanse.

Este o săptămână ideală ca să închei unele contracte, fie că este vorba despre împrumuturi, credite pentru casă sau situații care implică sume mari de bani. Fii atent, însă, la lucrurile pe care le semnezi și cere ajutorul unor oameni care se pricep mai bine decât tine în acest domeniu.

Mai multe cheltuieli îți pot da bugetul peste cap

În weekend, s-ar putea ca niște cheltuieli să îți dea bugetul peste cap, așa că nu te grăbi să arunci cu banii pe lucruri inutile pentru tine și pentru casă.

Cât despre legătura cu persoana iubită, în aceste zile ai ocazia să o consolidezi. Mai lasă de la tine în discuțiile de cuplu și evită-le pe cele în contradictoriu, mai ales la finalul săptămânii. Nu vrei să dai explicații, așa că nici tu nu le cere în aceste zile. Petrece mai mult timp și cu familia și cu prietenii.

Încearcă să te odihnești mai mult în weekend, deoarece oboseala începe să își spună cuvântul și s-ar putea să faci și să spui lucruri pe care le vei regreta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.