Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Vărsător. Săptămâna aceasta aduce pentru tine o schimbare pe care o așteptai de multă vreme.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Vărsător

Toată săptămâna va fi sub aspectul schimbării. Vei întâlni câțiva oameni deosebiți care te vor învățat o serie de lucruri ce te pot ajuta în noile tale demersuri profesionale.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Este o perioadă bună și din punct de vedere financiar. Vin bani din toate părțile, chiar și din proiecte pe care le-ai încheiat de mult și față de care te-ai resemnat în privința plăților.

Cele mai importante schimbări apar din punct de vedere sentimental. Vei învăța să comunici altfel cu partenerul de viață, să i te dedici cu mai multă dăruire și să asculți mai mult.

Dacă ai în prezent o relație de iubire, aceasta va trece la nivelul următor, în sensul că se va îmbunătăți modul în care comunicați.

Apar tot felul de surprize din partea partenerului de viață, tot felul de momente frumoase pe care le petreceți împreună și care îl arată într-o altă lumină pe cel de lângă tine.

Cu sănătatea vei sta ceva mai prost, în sensul că nu e exclus ca organismul tău să fie mai sensibil în următoarea perioadă. Ai grijă cu aerul condiționat, nu mai face nopți albe dacă trebuie să te trezești devreme, fii mai atent și la ceea ce bei și mănânci.

Știi foarte bine că tu de obicei riști să răcești vara, așa că ia măsuri de protecție serioase înainte.

0