Horoscop Camelia Pătrășcanu 19 – 25 noiembrie 2018. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie 2018. Se anunță p săptămână plină de reușite pe plan finaciar pentru una dintre zodii. Iată ce îți rezervă astrele.

HOROSCOP Berbec. Au o săptămână interesantă. Sunt foarte energici, hotărâți, nu se lasă intimidați de nimeni.

HOROSCOP Taur. Corectează niște lucruri luni și marți. Foarte inspirați miercuri și joi, au idei de afacaeri și se implică în proiecte.

HOROSCOP Gemeni. O săptămână care pune accentul pe prieteni. Multe lucruri descoperă acum.

Citește și: Previziunile horoscopului italian pentru 2019, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

HOROSCOP Rac. Au săptămână valoroasă. Luni și marți sunt autoritari, trebuie să ia decizii.

HOROSCOP Leu. Și ei se bucură de întâlniri frumoase luni și marți. Miercuri și joi au zile foarte importante în carieră.

HOROSCOP Fecioară. Foarte bine se descurcă, mai ales miercuri și joi. Au vești bune, mai ales dacă așteaptă un mail important sau o aprobare.

HOROSCOP Balanță. Pot exista dispute luni și marți, își apără punctele de vedere. Se pot împăca cu persoane cu care nu s-au mai înțeles.

HOROSCOP Scorpion. Sunt hotărâți să muncească. Au multe lucruri de rezolvat. Trebuie să se miște cu viteză. Pot exista conflicte cu persoane care îi suprasolicită.

HOROSCOP Săgetător. Miercuri și joi sunt zile favorabile la muncă. Se analizeazî foarte mult și își dau seama de greșeli de atitudine pe care le corectează.

HOROSCOP Capricorn. Pun accentul mai mult pe relații personale. Și cariera este regândită.

HOROSCOP Vărsător. Se mobilizează, au multe întâlniri, discuții, proiecte. Miercuri și joi au discuții în familie reparatorii.

HOROSCOP Pești. Sunt cu ochii pe bani. Muncesc cu spor pentru a obține ce-și doresc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.