EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

3 zodii vor suferi din dragoste. Citește sfatul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Săptămâna cuprinsă între 25 septembrie și 1 octombrie va fi ceva mai tensionată față de săptămânile precedente, în special pentru Gemeni, Fecioare și Balanțe. Citește sfatul săptămânii pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Ești una dintre zodiile vizate de schimbări fundamentale. Atenție la deciziile pe care le iei după data de 27 septembrie. Dacă nu faci toate eforturile necesare, s-ar putea să pierzi și ultimul tren, iar asta va duce la riscuri profesionale.

TAUR – Dacă știi că trebuie să recuperezi niște bani, ar fi bine să pui presiune pe cei care îți datorează banii de ceva vreme.

GEMENI – Problemele sentimentale se înmulțesc, iar contextul profesional nu este nici el unul îmbucurător. E timpul să faci ceea ce trebuia să faci de multă vreme: să tai răul de la rădăcină.

RAC – Poți trăi câteva deziluzii în urma unor dialoguri cu colegii de muncă. Ai de făcut o serie de concesii și asta nu e tocmai pe placul tău.

LEU – Săptămâna asta totul se învârte în jurul banilor. Trebuie să umbli în stânga și dreapta dacă dorești să îți umpli buzunarele.

FECIOARĂ – S-ar putea ca o persoană misterioasă, cu o funcție importantă, să te coopteze într-o afacere pe care nu ai cum să o refuzi.

BALANȚĂ – Trezește-te la realitate. Vin zile furtunoase din punct de vedere amoros și ai nevoie de pregătire ca să înfrunți totul.

CITESTE SI: Horoscop Minerva 24-30 septembrie 2017

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017

SCORPION – Lasă problemele altora în grija lor. E timpul să te preocupi de viața ta.

SĂGETĂTOR – Nu uita de unde ai pornit. Îți vine să te lauzi cu actuala ta condiție, însă asta poate aduce și deservicii.

CAPRICORN – Atenție la zilele de 26 și 27 septembrie. E posibil să primești niște oferte de muncă extrem de ofertante.

VĂRSĂTOR – Visează, dar încearcă și să faci ceva pentru concretizarea visurilor tale. E timpul să acționezi.

PEȘTI – Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo e fericirea ta, locul tău de echilibru. Riscă!

0