Horoscopul domnului profesor Radu Ștefănescu pentru luna decembrie. Cine va avea probleme mari cu banii

Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenție!

După cum spune înţeleptul chinez Lao Ţâ, fondator de filozofie şi religie, HĂRNICIA DUCE LA BUNĂSTARE, care este sintagma caracteristică pentru luna decembrie a anului 2018 de la naşterea Hristosului şi 7526 de la Facerea Lumii, deie Domnul, ultimul să nu fie!

Conjunctura astrologică este cea caracteristică sfârşitului de an. Mai toate planetele se strâng într-o jumătate a zodiacului, de la Scorpion la Berbec. Formează configuraţia ”roata motrice de locomotivă” care însemnă efort sporit în muncă, activitate, carieră – cu rezultate bune!

BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) Toată luna decembrie Berbecul are pe Uranus, retrograd, în zodie la ultimele grade ale zodiei. Luna trece repede şi zglobie prin zodie, între 17-19 decembrie. În luna decembrie a acestui an te poţi simţi ca un milionar în euro. Adică, ai şi bucuriile, dar şi grijile şi necazurile respective.

Atenţie la impulsurile revoluţionare ale lui Uranus, de a te băga, cu mult tupeu, în afaceri pe care nu le cunoşti. O lună plină de oportunităţi, de prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie. Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a lunii, vacanţa de Crăciun poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, ca orice Berbec cu Blana de Aur ai bani puşi deoparte.

Vor fi prietene şi prieteni care se vor înverzi de invidie din cauza succeselor tale profesionale din luna decembrie Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise. Anul Nou 2019 te poate găsi cu un pahar de şampanie Veuve Clicquot într-o mână şi cu un ban de argint, îţi recomand ediţia Jubileu Carol I, în cealaltă mână, ca să ai noroc la bani tot anul!

Citește și: Cea mai valoroasă femeie din zodiac

TAURUL (21 aprilie – 20 mai) Luna decembrie este, pentru zodia Taurului, o perioadă a efortului şi a realizărilor profesionale. Nu ai nicio planetă în zodie, exceptând Luna, între 19-20 decembrie.

Realizări mai accentuate în prima parte a lunii. Dar şi a doua parte este la înălţime, să nu ai grijă. În prima jumătate a lunii trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia şi invidia.

Cultiva prieteniile, relaţiile sociale, amiciţiile de serviciu, gaşca! Perioada este favorabilă legăturilor sociale, iar conjunctura înlesneşte acest lucru.

Nu cheltui mai mult decât se cuvine pentru Crăciun şi Anul Nou, vine alt an, cu investiţiile şi cheltuielile lui. La sfârşitul anului 2018 poţi constata, cu mândrie, că anul 2018 nu a fost chiar rău, în domeniul activităţii tale ai realizat o mulţime de lucruri.

GEMENII (21 mai – 21 iunie) Nicio planetă în zodie, Luna trece repede, râzând şi spunând glume, între 21 şi 23 ale lunii. Coordonatele lunii decembrie sunt veselia şi lipsa de griji.

Citește și: Venus în Scorpion, în sextil cu Saturn în Capricorn

Nu că responsabilitatea şi seriozitatea ar fi marile tale calităţi, dar configuraţia astrală este binevoitoare cu inconsistenţii şi guralivii nativi din zodia Gemenilor. Ai dori să ai o viaţă socială deosebită, să frecventezi artişti avangardişti şi filozofi abisali şi mare parte din ceea ce îţi doreşti – mare atenţie! – se şi întâmplă.

Banii sunt bine aspectaţi, poţi să întâlneşti persoane binevoitoare care te pot ajuta în profesie sau meserie. Nu investi, nu face cumpărături mari, pentru firmă, sau pentru tine, chiar dacă se spune că este luna cadourilor.

Însă ţine cont că totul se scumpeşte, inflaţia reală este mult mai mare decât cea anunţată de autorităţi, dar simţi asta în afacerile tale, aşa că alege momentul potrivit, dacă vrei să te dotezi cu active.

RACUL (22 iunie – 22 iulie) Nevoia imperioasă să fii în armonie cu colegii de la serviciu, cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent.

Luna decembrie îţi poate oferi câteva prilejuri să faci parte din asociaţii profesionale de elită, să participi la perfecţionări şi simpozioane, să te simţi o persoană importantă şi apreciată. Singurul lucru neplăcut este că, în prima parte a lunii, în prima decadă, centrată pe Moş Nicolae, Saturn îţi indică, că, întârzii în tot ce faci.

Abia pe 11 decembrie scapi de maximux maleficus. Activitatea profesională este bună, dar atenţie la incidente şi accidente, mai ales dacă te deplasezi în zone nesigure, cu polei şi zăpadă. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, îţi ajung pentru cheltuielile de sărbători. Nu este indicat să pleci într-un concediu lung şi scump, peste hotare, decât dacă ai bani, de care eu nu ştiu. Citește continuarea pe www.capital.ro.

loading...
test
0
Test