Horoscop tiganesc august 2016 – LUNA SUCCESELOR

Hooroscop tiganesc august 2016: Luna a opta din an are o incarcatura specifica. 8 este numarul perfect, numarul infinitului, al succesului, dar si al pierderii acestuia. 5 zodii vor obtine avantaje materiale (succese materiale), iar celelalte 7 vor avea beneficii spirituale de la aceasta luna.

HOROSCOP TIGANESC AUGUTS 2016 – ZODIILE CARE OBTIN SUCCESE MATERIALE

PUMNAL – BERBEC

Vei lua parte la o serie de calatorii in interes de serviciu si te vei face remarcat pe plan profesional. Ideile tale vor fi inovatoare, iar superiorii tai isi vor dori sa te tina mereu aproape. Perioada 22-29 august va fi plina de confruntari din care vei castiga prestigiu si sume importante de bani.

CLOPOT – FECIOARA

Luna august este marcata de tot felul de evenimente deosebite din punct de vedere carieristic. Viata sociala va fi infloritoare si asta pentru ca vei invata ce cuvinte sa folosesti pentru a capta atentia celor care conteaza si mai ales cand sa spui ce ai de spus.

PREVIZIUNI ASTROLOGICE DETALIATE AUGUST 2016 PENTRU FIECARE ZODIE

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

TOPOR – SAGETATOR

Va fi o luna a stabilitatii financiare, o luna in care, conform zodiacului tiganesc, vei regasi echilibrul in portofelul tau. Pot aparea si cheltuieli neprevazute, dar nu sunt menite sa creeze panica in pusculita ta.

POTCOAVA – CAPRICORN

Viata sentimentala se complica destul de mult in aceasta perioada a anului. Capricornul din zodiacul tiganesc nu este foarte prietenos cu ultima luna din vara. Este expus depresiilor si dramelor de tot felul, insa tocmai aceste incercari sufletesti te fac sa pui accentul pe munca. Daca vine vorba de munca, trebuie sa stai linistit.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

loading...
test
0
Test