Horoscop lunar ianuarie 2019 Săgetător

Horoscop lunar ianuarie 2019 Săgetător. Marele Benefic Jupiter aduce după 12 ani de tranzit prin toate zodiile schimbări mari pentru toată lumea.

Începutul anului 2019 vine pentru nativii zodiei Săgetător cu o mare dorință de schimbare, mai ales pe plan profesional. Pentru mulți dintre ei, acest an vine cu mai mult curaj de a începe lucruri noi. Acest lucru înseamnă fie începerea unor cursuri de perfecționare, fie, în cazul multora, de renunțare a locului de muncă și un nou început, într-un alt domeniu.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativii zodiei Săgetător își fac curaj la început de an să înceapă afaceri noi, de unde pot scoate în scurt timp și profit. Este nevoie de un imbold, mai ales din partea celor dragi, pentru a demara acest proces nou și inediat pentru ei.

În viața personală, însă, lucrurile pot merge destul de anevoios pentru mulți dintre nativi, care se pot trezi implicați în niște certuri cu persoana iubită. Unii dintre nativi care sunt implicați în relații îndelungate sau căsătoriți pot avea parte de niște despărțiri dureroase.

Însă, pentru aceștia, despărțirea vine cu un suflu nou și cu schimbarea stilului de viață. Unii Săgetători se pot implica în alte relații la scurt timp de la despărțire, niște relații extrem de pasionale, dar care îi vor uimi pe ceilalți. Nu sunt excluse nici sarcinile surpriză, logodnele sau căsătoriile pe repede-înainte, însă se vor dovedi, de cele mai multe ori, de bun augur.

Nativii zodiei pot primi niște bani

Relațiile cu familia se pot dovedi destul de liniștite, iar sfaturile primite de la niște persoane mai în vârstă îi vor ajuta pe nativii zodiei Săgetător să afle niște lucruri folositoare. Unii dintre ei pot primi și niște bani și trebuie să se gândească bine în ce să îi investească.

În domeniul sănătății, nu se anunță mari schimbări, însă un control de rutină este binevenit pentru început de an, pentru a vedea cum stai cu sănătatea.

0