Cum stai cu banii în luna noiembrie 2018, în funcție de zodie

Află cum stai cu banii în luna noiembrie 2018 în funcție de zodie. Descoperă ce te așteaptă în cea de-a 11-a lună a anului.

Cum stai cu banii în luna noiembrie 2018, în funcție de zodie:

Pentru a afla cum stai cu banii, vom acorda pe o scară de la 1 la 10 situația care te așteaptă din punct de vedere astrologic.

Berbec: 10/10 – În noiembrie ai parte de câștiguri financiare de care e bine să profiți. Ai parte de multă muncă, dar și satisfacția va fi pe măsură.

TAUR: 8/10 – Cu banii stai mai bine față de luna trecută. Totuși, e nevoie să mai reduci anumite cheltuieli, să fii chibzuit.

GEMENI: 7/10 – Stai ceva mai prost față de luna trecută, dar spre finalul lui noiembrie apar perspective și ambiții noi.

RAC: 6/10 – Trebuie să strângi cureaua ceva mai tare pentru că perspectivele nu sunt tocmai plăcute.

LEU: 8/10 – Unele decizii sunt bune pentru a mai alunga austeritatea din buzunarul tău, iar în noiembrie vei avea surprize plăcute. Nu trebuie să te aventurezi cu cheltuielile.

FECIOARĂ: 8/10 – Stai așa și așa cu banii. Se poate și mai bine dacă nu ai cheltui banii pe prostii.

BALANȚĂ: 8/10 – Situația ta financiară va fi una echilibrată. Vei avea suficiente resurse financiare încât să o scoți la capăt din nou.

SCORPION: 9/10 – Stai foarte bine la capitolul bani, așa că e o lună numai bună pentru distracții.

SĂGETĂTOR: 7/10 – Ai parte de oferte noi de muncă pe care ar trebui să le iei în calcul. S-ar putea să începi o afacere de succes.

CAPRICORN: 5/10 – Ups, în noiembrie trebuie să reduci complet multe cheltuieli. E o lună nefastă.

VĂRSĂTOR: 8/10 – Apar cheltuieli neprevăzute, datorii mai vechi sau facturi umflate la utilități. În rest, totul e ok.

PEȘTI: 3/10 – Stai foarte prost cu banii și nu e exclus să apelezi la ajutoare pentru că apar și în cazul tău datorii mai vechi.

0