Lună Nouă în Berbec. Care sunt zodiile date peste cap de acest fenomen

Luna Nouă în Berbec din 16 aprilie vine și ne însuflă o serie de gânduri și de decizii asupra cărora trebuie să ne concentrăm cu maximă atenție.

Lună Nouă în Berbec. Cum sunt afectate zodiile

Berbec. Ai oportunitate a te reinventa. Azi și mâine, mai mult ca oricând trebuie să faci toate acele lucruri pe care le-ai amânat sau de care îți era teamă.

Taur. Luna Nouă aduce în viața ta schimbări radicale, aspecte de care e bine să ții cont dacă vrei o schimbare profesională.

Gemeni. Când e Lună Nouă trebuie să te aștepți întotdeauna la ceva nou, la aspecte de care să ții cont pentru reînnoire, reîntregire.

Rac. Cariera ta cunoaște o etapă complet nouă. Trebuie să faci tot posibilul să schimbi ceva la modul de lucru.

Leu. Nu e o perioadă tocmai bună pentru schimbări în viața ta. Ar fi cazul să acționezi abia când soarele va intra în zodia Taur.

Fecioară. Situația financiară cunoaște un restart. E momentul să te străduiești mai mult pentru lucrurile pe care vrei să le obții.

Balanță. Relația ta cu Divinitatea cunoaște o nouă etapă. Te îndrepți către cele sfinte și redescoperi spiritualitatea la un alt nivel.

Scorpion. La locul de muncă apar tot felul de probleme. Trebuie să faci o serie de schimbări în relațiile parteneriale.

CITESTE SI: Sfatul zilei de 17 aprilie 2018. Care e zodia norocoasă azi

Horoscopul amoros pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2018. Zodiile care sunt supărate de partenerii lor

Săgetător. Luna Nouă din Taur vine cu provocări în sectorul amoros. Se poate vorbi fără doar și poate despre noi începuturi în dragoste.

Capricorn. Faci schimbări serioase legate de casă. Ai de-a face cu tot felul de situații care țin de noul mod de organizare a treburilor casnice.

Vărsător. Relația cu prietenii, cu rudele, cu persoana iubită de ce nu cunoaște o nouă etapă evolutivă.

Pești. Dacă e Lună Nouă în Taur, trebuie să te aștepți la schimbări ce îți afectează direct situația financiară.

loading...
test
0
Test