Horoscopul de weekend 12 – 13 ianuarie 2019. Zodiile care vor încheia săptămâna în lacrimi

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019. Citește mai jos care sunt provocările acestui weekend. Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Iată cine încheie weekendul în lacrimi.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 BERBEC

Sâmbătă: Ai nevoie de ajutorul celor din jurul tău pentru a încheia un proiect extrem de important. Din fericire, ai în jurul tău niște prieteni valoroși, iar ziua se poate încheia cu un succes răsunător.

Duminică: Acordă-ți puțin timp pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. O ieșire în oraș poate fi chiar lucrul de care ai nevoie, poate cunoști și pe cineva nou.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 TAUR

Sâmbătă: Ascultă-ți mai mult partenerul de viață, deoarece astăzi riști să intri în niște discuții aprinse tocmai din această cauză. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Duminică: Nu te culca pe o ureche astăzi, deoarece până seara pot veni niște vești extrem de interesante, poate chiar și o călătorie. Fii pregătit pentru ce urmează.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 GEMENI

Sâmbătă: Este cazul să ai o discuție importantă cu partenerul de viață și să vedeți încotro se duce relația voastră. Vedeți ce mai aveți de rezolvat, ce nu vă convine la celălalt.

Duminică: Fii mai atent la bani azi, căci pe cât de repede vin, pe atât de repede se și duc și riști să intri în niște probleme finaciare din care nu vei ști cum să ieși.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 RAC

Sâmbătă: Nu te mai întoarce în trecut, dacă simți că acest lucru te întristează și te trage înapoi. Ai nevoie de o zi de liniște și de reflecție, pentru a vedea ce ai de făcut mai departe.

Duminică: Niște cumpărături sau o ieșire în oraș îți pot aduce zâmbetul pe buze și te pot încărca de energie și de voie bună.

Horoscop de weekend 12 – 13 ianuarie 2019 LEU

Sâmbătă: Spune exact ce ai pe suflet azi, chiar dacă acest lucru te face să pierzi admirația unor persoane din jurul tău. Ai nevoie să dai cărțile pe față azi, chiar dacă unii vor fi deranjați.

Duminică: O zi cu persoana iubită este tot ce ai nevoie pentru a fi fericit și împlinit. Spre seară, pot veni niște vești bune legate de bani sau de cineva din familie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

loading...
test
0
Test