Horoscop special de Ziua Femeii. Ce merită fiecare doamnă, în funcție de zodie

Ziua Femeii este una specială. Este ziua în care toate domnișoarele și doamnele primesc aprecieri, dovezi de afecțiune din partea iubiților sau copiilor. Este și Ziua Mamei.

Află ce ar trebui să primească fiecare femeie, în funcție de zodie:

FEMEIA BERBEC are nevoie de mai multă afecțiune, căci ea, deși pare extrem de bătăioasă, e foarte sensibilă pe interior.

FEMEIA TAUR, cunoscută pentru faptul că e materialistă, nu are nevoie în această zi de cadouri scumpe, deși n-ar spune nu dacă le-ar primi. Un gest frumos, neașteptat sau o atenție cât poate fi de nesemnificativă va smulge un zâmbet.

FEMEIA GEMENI are nevoie de aprecieri, de confirmări și de încurajări, mai ales că în luna martie această zodie este ceva mai sensibilă.

FEMEIA RAC vrea flori și dulciuri. Da! Cu aceste cadouri poți cuceri o persoană născută în această zodie.

FEMEIA LEU își dorește o ieșire în oraș și chiar merită să o scoți din zona ei de confort. Un film, o plimbare în parc sau un bilet la concertul ei preferat sunt cadourile ideale.

FEMEIA FECIOARĂ are nevoie de o zi în care să lenevească alături de alesul inimii ei. Așadar, această nativă vrea lucruri cât mai simple și omenești posibile.

FEMEIA BALANȚĂ vrea bijuterii și prăjituri. Da! Cu aceste cadouri o poți face mai fericită de 8 Martie.

FEMEIA SCORPION e cea mai pretențioasă. Nu contează ce cadouri îi faci, ci cum i le dăruiești. Așadar gândește-te ce scenariu pui la cale.

FEMEIA SĂGETĂTOR se mulțumește cu lucruri făcute în casă, obiecte de artizanat. Așadar o cană cu inscripții sau o ie vor fi cadourile pentru care se va bucura cel mai tare.

FEMEIA CAPRICORN este și ea prețentioasă. Vrea cadouri scumpe, așa că bagă bine mâna în buzunar.

FEMEIA VĂRSĂTOR vrea să fie scoasă în oraș, să i se acorde atenție 100%. Vrea să i se facă toate mofturile.

FEMEIA PEȘTI își dorește și ea o ieșire, însă ziua trebuie să se finalizeze cu o cină romantică.

0