Horoscop Remus Ionescu 7 ianuarie 2019. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 7 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 7 ianuarie.

Horoscop 7 Ianuarie – Berbec

Destula animatie la inceput de saptamana: intalniri, mesaje, telefoane. Posibila intalnire in biroul sefului: se pare ca nu au ramas fara ecou ideile si propunerile voastre, iar acum sunteti invitati sa le detaliati sau poate vi se incredinteaza conducerea unui proiect.

Horoscop 7 Ianuarie – Taur

Posibila oboseala sau lipsa de concentrare, pare ca gandurile voastre se indreapta spre lucruri aflate de curand ori spre evenimente recente. Trebuie, insa, sa va indreptati atentia asupra actelor pe care trebuie sa le semnati, sumelor pe care le avizati spre plata.

Horoscop 7 Ianuarie – Gemeni

Posibil sa va atraga interesul o oferta atractiva a vreunei agentii de turism si sa cadeti de acord imediat cu fiinta iubita ca nu ar trebui sa o ratati. Poate ca veti pune in balanta costurile cu problemele pe care vi le-ar rezolva un credit pana la timpul unor incasari estimate.

Horoscop 7 Ianuarie – Rac

Posibil sa descoperiti ca aveti interese diferite intr-o propunere de afaceri sau alte feluri in care vedeti viitorul unei relatii. Aspecte bune in relatia cu conducerea: vi se aproba resursele solicitate sau poate ca se alatura echipei voastre colegi si veti fi siguri de realizarea unui obiectiv.

Horoscop 7 Ianuarie – Leu

Farmecul vostru si atentia sincera acordata problemelor ridicate de altcineva pot conduce spre salvarea unei relatii sau obtinerea unui acord multumitor. Subiectul ”copii” va fi pentru o buna perioada in centrul agendei cuplurilor formate relativ recent.

Horoscop 7 Ianuarie – Fecioara

Veti observa poate ca nu doar voi, ci si rude sau prieteni buni au prins gustul unor mici petreceri si poate ca veti stabili acum data si locul urmatoarei intalniri. Se va gasi poate cineva din familie sa va sprijine financiar pentru achizitionarea unei locuinte a unui teren. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.