Citește horoscopul de weekend și vezi ce îți rezervă astrele pentru primul sfârșit de săptămână al lunii noimebrie. Trei zodii vor avea niște zile de vis.

BERBEC

Sâmbătă: Te bucuri de niște clipe liniștite alături de familie, însă nu poți să nu te gândești la niște lucruri pe care nu le-au terminat la serviciu. Rezolvă cât mai repede aceste sarcini.

Duminică: Fii mai atent la discuțiile pe care le ai cu persoanele mai în vârstă, se poate să strici niște relații din cauza faptului că nu dai importanță unor lucruri importante.

TAUR

Sâmbătă: Nu te mai gândi la lucrurile care nu ți-au ieșit în ultima perioadă. Mai bine vezi ce faci cu cele pe care le ai de rezolvat săptămâna viitoare.

Duminică: Bucură-te de ziua de vis pe care o ai alături de persoanele care te iubesc necondiționat. S-ar putea să ai parte și de o surpriză.

GEMENI

Sâmbătă: Ar fi bine să iei niște decizii clare cu privire la viitorul tău, pentru că simți că te afli într-un impas și nu știi cui să îi ceri sfatul.

Duminică: Ascultă-ți mai des instinctul și o să vezi că tu știi ce este cel mai bine pentru tine. Vei afla răspunsurile potrivite.

RAC

Sâmbătă: Învață să fii puțin mai egoist și să te gândești, din când în când, și la tine. O să vezi că te vei simți foarte bine.

Duminică: O ieșire în oraș ți-ar prinde tare bine, așa că sună-ți prietenii și organizează ceva memorabil.

LEU

Sâmbătă: Nu te opri dacă astăzi ceva nu iese așa cum ai vrea tu. Perseverența te va ajuta să reușești în tot ceea ce îți propui.

Duminică: O surpriză din partea persoanei iubite este tot ce ai tu nevoie în acest moment. Va reuși să te scoată dintr-o stare de melancolie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.