Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna februarie. Banii, dragostea, locul de muncă – în vizorul astrelor

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna februarie. Astrologula prezentat previziunile pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Horoscop februarie – BERBEC

În carieră e posibil să existe evenimentele cele mai importante: întâlniri, ședințe, hotărâri. Acestea vizeaza asumarea unor responsabilități, a unor funcții sau decuplarea de la niste responsabilități care nu-i mai onorează.

În felul acesta evită o problemă, o pagubă, oricum își fac calcule financiare, ce câștigă și ce pierd.

Decizia poate să fie peste noapte, le atinge și familia prin efect financiar sau prin orarul de viață sau de muncă.

Horoscop februarie – TAUR

Au de lucru cu legea, aprobări, avize. Poate le vine în minte un proiect foarte stufos din punct de vedere al actelor sau se afla într-un punct al demersurilor lor unde e foarte importantă întâlnirea cu o persoană din administrație și obținerea unei aprobări.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul banilor pentru luna februarie. Plouă cu bani pentru mai multe zodii

Reușesc să rezolve lucrul acesta prin intermediari, facilitatori, prin persoane care măcar le dau un sfat foarte bun.

Horoscop februarie – GEMENI

Se gândesc la îmbunătățirea situației actuale. Cum pot să compenseze niște pierderi care s-au acumulat din trecut, legate de sănătate, de relație. Niște pierderi care le dă sentimentul că e ceva incomplet.

Aceste decizii pe care le iau pot să-i ajute să găseasca o formulă de viață prin care să compenseze. Fie acceptă și merg mai departe cu lucrurile bune pe care le iau în viață, fie acceptă și-și schimbă comportamentul și gândirea și-n felul acesta reușesc să acopere acel gol din viața lor. Poate fi legat și de muncă și reușesc să-și eficientizeze foarte bine activitățile.

Horoscop februarie – RAC

La ei, problema cea mai importantă poate fi una relațională și partenerială, fie că e vorba de relația conjugală sau de afaceri. Trebuie să treacă printr-o sită să vadă dacă partenerii sunt de cursă lungă.

Este o decizie relațională-partenerială. E bine să analizeze contextul conjugal al venirii unor copii sau ai creșterii copiilor dacă deja îi au.

Horoscop februarie – LEU

Luna nouă de miercuri se produce în zonă muncii și a rutinei zilnice, poate la unii sunt semnale legate de sănătate și-i face să-și reorganizeze viață și muncă.

Planeta norocului și beneficiilor e în spațiul familiei.

Mai mult tihna în viață lor și pot luă decizia cum să-și organizeze viață, treburile și responsabilitățile pentru a avea mai mult timp pentru ei, pentru sănătate sau pentru familie.

Horoscop februarie – FECIOARĂ

Mult curaj! Foarte bună mobilizare în această perioadă. Luna nouă în Capricorn este chiar în zonă expresiei de șine, a curajului de a face lucrurile la care s-au gândit și pentru care sunt foarte pregătite, au talent. Le trebuie un imbold, vine acest imbold astral în prima parte a săptămânii.

Curajul de a studia, de a se înscrie la un curs, de a-și folosi o diplomă, de a fi sigure pe cunoștințele lor.

Horoscop februarie – BALANȚA

Familia este pe prima linie. Pot luă hotărâri, unele legate de planuri mari vizând redecorarea casei. E vorba și de bani, cum se administrează bani, pentru că pot fi cheltuieli scăpate din mână. Pot avea probleme cu o persoană în vârstă din familie.

Horoscop februarie – SCORPION

Relații cu oficialii, demersuri și drumuri pe la diverse birouri, unde au nevoie de acte oficiale. E vorba de planurile lor, trebuie clarificată obligatoriu viziunea pe care o au. Cine are de dat examen, să-l dea, cine are o întâlnire test, să aibă loc.

Horoscop februarie – SĂGETĂTOR

Vizează banii, unii pot scăpa de o problemă financiară, cumva. Alții pot avea un proiect în urmă căruia vin bani regulat și sistematic, alții își schimbă politică legată de bani, ei sunt norocoși, dar au buzunarele rupte.

Nu mai au voie să fie cheltuitori și realizează riscurile dacă continuă aceeași politică. Este o hartă foarte bună financiar, mai ales sub aspect profesional, unora poate să le vină niște câștiguri după urmă unei munci făcută cu foarte mult timp în urmă.

Horoscop februarie – CAPRICORN

Au o analiză a propriei vieți și personalităti. Anticipează niște schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da niște sfaturi, indrumări și ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi.

Horoscop februarie – VĂRSĂTOR

Trebuie să lase în urmă un eșec, să nu se gandească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. E o ardere carmică la ei luni și miercuri. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viată.

Horoscop februarie – PEȘTI

Au parte de sprijin, sunt susținuți de persoane influențe, stau foarte bine la capitolul de relații sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism și foarte mult rigoare. Nu pe bani trebuie să conteze, există riscul să cheltuiască neprevăzut, imprevizibil și imprudent.

0