Horoscop 2018. Sase zodii trec prin extreme in anul 2018. Iata care sunt cele trei ghinioniste si cele trei norocoase.

Trei zodii cu ghinion

Balanţă

Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanţei şi îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Berbecii, provocaţi în dragoste.

Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Capricornii, precauţi la început de an.

În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.

Trei zodii norocoase

Racul

Va excela în domeniul educaţiei, dar şi la capitolul sentimental. Se pare că se vor ivi numeroase ocazii pentru a începe o relaţie de durată cu o persoană pe careo apreciai de ceva vreme. Se pare că toţi cei născuţi în această perioadă a anului vor excela şi la capitolul financiar, urmând să fie recompensaţi cu numeroase ocazii.

Scorpionul va fi, la rându-i, ocrotit de soartă. În lunile de toamnă, mulţi dintre cei născuţi în această zodie vor cunoaşte o persoană deosebită de care se vor lega puternic din punct de vedere sentimental.Nu sunt excluse nici căsătoriile.

Vărsătorul va fi poate cea mai norocoasă zodie. 2018 va fi un an prosper pe toate planurile pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Capacitatea sa de comunicare şi relaţiile excelente de la serviciu le vor aduce promovări profesionale, iar pe plan personal vor apărea oportunităţi de a călători în locuri în care au visat de multă vreme să ajungă

Horoscopul acestei săptămâni  23 – 30 decembrie

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 23 – 30 decembrie. Câteva zodii vor avea parte de zile negre, însă un nativ va avea parte de o mare surpriză de Crăciun!

BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Berbec. Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni. Citeste aici continuarea.

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Taur. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 23 decembrie, lucrurile vor reveni în topica lor cotidiană. Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor.

Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în ultima săptămână din an, pentru că vor avea nevoie de asta. Citeste aici continuarea.

GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Gemeni. Aventura săptămânii pentru aceşti nativi este că dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis. Citeste aici continuarea.

RAC

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora.

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora. Citeste aici continuarea.

LEU

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Leu. Dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Este greu să spun ceva mai specific în această privință deoarece acum vorbim despre aspecte particulare. Acestea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. Citeste aici continuarea.

FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Fecioară. Aceşti nativi nu ar trebui să se plângă de nimic. Au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou.

Pentru unii acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă, au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune. Citeste aici continuarea.

BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Balanță. Traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoțional și din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal. Citeste aici continuarea.

SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Scorpion. Practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor.

Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar sunt reduse la minimum. Acum ar fi logic să fie cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție. Citeste aici continuarea.

SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Săgetător. Deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează. Citeste aici continuarea.

CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Capricorn. Cei născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse unice în ultima săptămână din an.

Acest lucru este legat de faptul că patronul lor, Saturn, va fi într-o combinație extrem de favorabilă și în același timp, puternică din punct de vedere energetic, adică în domiciliu. Citeste aici continuarea.

VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Vărsător. Aceşti nativi vor depune eforturi serioase pentru a-şi câştiga pâinea ca să spunem aşa. Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități.

În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta. Când vine vorba de lucru, săptămânale va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfozesemnificative, dar ele nu îi vor viza direct. Citeste aici continuarea.

PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – PEȘTI. – Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid.

Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi mai ales, cei plecaţi la mare, indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special, pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală. Citeste aici continuarea.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.