Ce zeita te protejeaza in 2018, in functie de luna nasterii

Astrologul Julieta Suarez Valente iti spune ce zeita te protejeaza in 2018, in functie de luna in care te-ai nascut. Renumitul astrolog argentinian, experta in studierea spiritualitatii feminine si ezoterism sustine ca 2018 va fi un an extrem de important din punct de vedere extrasenzorial.

Astrologul a intocmit lista cu zeitatile feminine care in acest an isi vor folosi puterea pentru a influenta destinele oamenilor in sens pozitiv.

Ce zeita te protejeaza in 2018

Daca te-ai nascut in luna ianuarie, protectoarea ta in acest an este Baba Yaga. Aceasta este zeita slava a nasterii si a mortii. Baba Yaga intervine in vietile celor nascuti in ianuarie in mod subconstient. Aceasta zeita este responsabila de tot ce tine de instincte, de alegeri care trebuie facute cu inima, sustine astrologul argentinian.

Daca ai venit pe lume in februarie, zeita care iti va marca destinul in 2018 este Artemis. Artemis este zeita vanatorii la greci. Este o fiinta independenta, cu puteri supranaturale uluitoare, care transeaza lucrurile dintr-o lovitura. In 2018, datorita influentei acestei zeitati, vei avea painea si cutitul in situatii-cheie.

Daca te-ai nascut intr-o zi de martie, in 2018 te afli sub aripa protectoare a Afroditei. La fel ca Afrodita, cu ajutorul frumusetii tale interioare vei reusi sa cuceresti pe toata lumea, sa atingi telurile mult visate.

Daca te-ai nascut in luna aprilie, te va proteja zeita Kuan Yin. Aceasta e zeita feminina a compasiunii la budisti. In 2018 vei invata sa te privesti cu alti ochi, sa iti recunosti calitatile si sa te folosesti de ele pentru a evolua, pentru a ajunge acolo unde doresti.

Zeita celtica Brigit, protectoarea celor nascuti in mai

Daca te-ai nascut in ultima luna de primavara, luna mai, vei beneficia de influenta benefica a lui Brigit. Brigit este zeita celtica a focului si a tot ce inseamna stralucire. Vei reusi sa iesi in evidenta prin simpla ta prezenta.

Daca te-ai nascut in prima luna de vara, luna iunie, te va proteja zeita Demeter. Demeter este zeita anotimpurilor la greci si a schimbarilor climatice. Prezenta lui Demeter in viata ta semnifica doua lucruri.

In primul rand, va trebui sa fii mai atenta la universul tau emotional. In al doilea rand, vei avea in cale o serie de obstacole pe care le poti depasi numai printr-o atitudine diplomatica. Va trebui sa stii sa faci trecerea de la o situatie neplacuta la una imbucuratoare si invers.

Daca ai venit pe lume in iulie, zeita care iti va marca anul este Pele. Aceasta e zeita hawaiana a vulcanilor. La fel ca un vulcan ce nu a mai erupt de mult, vei fi nevoita sa te trezesti la realitate, sa faci ceva pentru a-ti schimba mersul in viata. E un an decisiv mai ales in ceea ce priveste viata ta profesionala.

Daca te-ai nascut in august, ai parte de protectia zeitei Durga. Durga este zeita hindusa a schimbarilor. Aceasta zeita iti va aminti in permanenta ca fiecare putere are limitele ei si ca trebuie sa stii cand sa te opresti in viata.

Persoanele nascute in septembrie, protejate de zeita Innana

Daca te-ai nascut in prima luna a toamnei, luna septembrie, beneficiezi de sprijinul Innanei. Innana este zeita sumeriana a cerului. Regina Cerului te va ajuta sa iti stapanesti nervii in momente cruciale si sa iti tii in frau demonii interiori.

Daca te-ai nascut in octombrie, vei fi protejata de zeita Ix Chel. Aceasta este zeita creativitatii si a fertilitatii. Prezenta acesteia in viata ta in acest an te va ajuta sa iti descoperi latura creativa, sa incepi sa faci mai mult ceea ce iti place cu adevarat.

Persoanele nascute in noiembrie, protejate de zeita Lakshmi

Daca ai venit pe lume in noiembrie, zeita care te va proteja pana la finalul anului este Lakshmi. Este zeita abundentei si a prosperitatii la indieni. Cu putin efort, vei reusi sa obtii multi bani si sa calatoresti mult.

Daca te-ai nascut in decembrie, vei beneficia te protectia lui Oshun. Aceasta e zeita africana a placerii. Aceasta zeita iti va aminti ca trupul tau este templul tau. Iti va trezi senzualitatea si iti va potenta sexualitatea. Vei avea parte de surprize din punct de vedere amoros. Cu alte cuvinte, nu vei avea motive sa te plangi de viata ta sexuala.

Julieta Suarez Valente este astrolog si expert in tarot. Aceste previziuni au fost facute pentru site-ul entremujeres.clarin.com.

loading...
test
0
Test