Cum arata 2018 din punct de vedere numerologic pentru fiecare zodie. Incepe un ciclu de 9 ani extrem de important

2018 va fi anul numarul 1 din punct de vedere numerologic. Cifra 1 este cifra noilor inceputuri, cifra revolutiei. Majoritatea semnelor zodiacale o vor lua de la zero. Iata cum sunt afectate din punct de vedere numerologic nativii, scurt pe doi.

Ciclul de 9 ani, explicat pe indelete

2018 = anul karmic 1;
2019 = anul karmic 2;
2020 = anul karmic 3;
2021 = anul karmic 4;
2022 = anul karmic 5;
2023 = anul karmic 6;
2024 = anul karmic 7;
2025 = anul karmic 8;
2026 = anul karmic 9, sfarsitul ciclului.

In anii karmici 1, avantajati sunt Leii, Fecioarele, Taurii, Gemenii si Capricornii, adica unii din cei mai caposi nativi din zodiac. Aceste zodii sunt puternic influentate de cifra 1 in viata deoarece isi doresc sa fie lideri in tot ceea ce fac. Exceptie fac Berbecii, care nu vor avea un an 2017 usor.

In anii karmici 2, avantajati sunt Racii, Pestii, Scorpionii si Varsatorii, firile mai sensibile, mai plapande, mai afectuoase dintre zodii. Vor avea parte de revelatii din punct de vedere sentimental.

In anii karmici 3, cei avantajati, mai ales din punct de vedere financiar, sunt Fecioarele, Balantele, Taurii, Capricornii si Leii, adica zodiile care au o ambitie de neoprit.

In anii karmici 4, cei care o duc bine sunt Scorpionii, Sagetatorii, Berbecii, Leii si Pestii. Cifra 4 este o cifra duala, contine doi de 2, iar asta inseamna o ambivalenta in toate domeniile vietii.

In anii karmici 5, avantajati sunt Capricornii, Gemenii, Scorpionii, Balantele si Berbecii. Acestia au ocazia sa devina faimosi, sa castige proiecte importante, sa isi ridice statutul social.

In anii karmici 6, cei care se vor bucura cel mai mult de viata reusind sa bifeze tot ce isi doresc vor fi Leii, Fecioarele, Gemenii, Taurii si Balantele.

In anii karmici 7, au numai lucruri bune in cale Racii, Fecioarele, Scorpionii si Pestii, zodiile cu o misiune divina in aceasta lume.

In anii karmici 8, cei mai periculosi si distructivi pentru intreaga omenire din fiecare ciclu de 9 ani, vor fi avantajati Scorpionii, Berbecii, Leii si Pestii.

In anii karmici 9, zodiile care vor trage linie si vor observa numai plusuri vor fi Fecioarele, Capricornii, Taurii, Gemenii, Varsatorii, Scorpionii si Pestii.

Cele 4 zodii care isi indeplinesc toate dorintele in 2018

2018 este anul lor. Dupa lungi cautari, dupa numeroase incercari pe toate planurile, dupa ce norocul era cat pe ce sa intre in buzunarul lor in 2017, in sfarsit vin si vestile bune.

Desi una dintre cele 4 zodii a avut succes in 2017, asta nu inseamna ca in 2018 o va duce mai rau, ci dimpotriva, bucuriile se vor intensifica, norocul va fi si mai mare.

Cele 4 zodii care au noroc pe toate planurile in 2018

1. TAUR

Ce bucurii apar in viata ta! Nu o sa ai timp sa te deprimi sau sa iti plangi de mila pentru ca nu vei avea de ce.

E adevarat ca in prima parte a anului vei fi atat de solicitat incat te vei confrunta cu epuizarea, insa nu e ceva nou pentru tine. Puterea de munca va fi mai mare ca oricand si vei castiga o serie de proiecte banoase.

Nu e exclus sa obtii un job nou sau sa fii avansat la locul de munca. Cele mai mari surprize, insa, apar in Casa Familiei. O veste excelenta vei primi la inceputul lunii martie, asa ca fii non-stop pe faza.

2. RAC

Daca in 2017 ai suspinat si ai varsat lacrimi de iubire, in 2018 se intoarce roata. Incepi o relatie noua, iar cea mai favorabila perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsa intre 15 mai si 27 iulie.

Tine minte aceasta perioada inca de pe acum pentru ca s-ar putea sa iti pui pirostriile. Sa nu zici ca nu te-am avertizat si sa nu te plangi ca nu vei avea timp sa iti pregatesti nunta asa cum se cuvine. Vei avea parte si de o avansare in cariera si nu e exclus sa calatoresti intr-o tara in care ai visat de mult sa ajungi.

3. FECIOARA

De doi ani incoace, in viata ta au loc schimbari furibunde. In 2018 se mai asaza lucrurile, insa transformarile nu dispar.

Vor fi etape in anul de glorie 2018 in care vei renaste efectiv, vei reusi sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana care are capacitatea de a surprinde in fiecare moment.

Lunile in care viata iti va zambi cu toti dintii vor fi iulie, august si septembrie. Pot aparea momente frumoase si in noiembrie, cand in viata ta va avea loc un eveniment neasteptat, pozitiv.

4. VARSATOR

Ai tot visat si ai tot sperat. Ai trudit din greu sa ajungi departe. Afla ca abia din 2018 visele tale prind contur. Apar o serie de oportunitati unice, o serie de sanse care vor scoate la iveala indeletnicirile tale.

Cu sanatatea vei sta bine, iar din punct de vedere amoros apar cateva surprize de neuitat in lunile mai si iunie.

1

1 comentariu

  1. ALEXANDER , 14 noiembrie 2016 la 2016-11-14T15:58:28+02:00

    MUNCESTI SI CUM I-TI ASTERNI ASA DORMI,INDIFERENT DACA AI UN AN BUN S-AU MAI PUTIN BUN…ALEXANDER DREAMER FROM….ENIGMA….SASHA FIERCE….UNIVERSAL-U TV-U TV HD,ETC…………ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN :”NOSOTROS SOMOS LA GENTE”…………