Zodiile masculine care se gândesc doar la… amor

Există 3 semne zodiacale masculine care se gândesc doar la amor. Pentru acești bărbați, sexul este totul într-o relație.

Sunt extrem de cuceritori, bine intenționați, însă nu pot concepe viața fără sex. Pentru ei relația nu mai funcționează atunci când în pat e prea multă liniște.

Zodiile masculine care vor doar sex

BĂRBATUL FECIOARĂ: Nativul Fecioară își dorește sex mai mereu. Nu concepe o relație în care pălăvrăgeala și atingerile suave sau sărutările să înlocuiască orgasmul.

Nu este vreun obsedat sexual, ci pur și simplu îi place să se simtă bine, să ofere și să primească plăcere. Este extrem de atent în dormitor cu partenera de viață și știe cum să transforme o banală noapte în doi într-una explozivă.

CITESTE SI: Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de primăvară

Zodiile care se căsătoresc cu cine nu trebuie. La a câta căsnicie sunt fericite

Horoscop mayaș aprilie 2018. Cum stau zodiile cu chakrele

Horoscop țigănesc aprilie 2018. Se petrec evenimente fabuloase în viețile nativilor de apă

BĂRBATUL RAC: Nativul Rac este extrem de priceput la tehnici sexuale, iar femeile îi cad în plasă din prima.

Racul este foarte sensibil, extrem de romantic și extrem de priceput în tainele amorului. Este unul din nativii care știu să îmbine cel mai bine romantismul cu sexul.

BĂRBATUL SCORPION: Bărbatul Scorpion este cuceritor prin definiție. Acest nativ este misterios și poate părea arogant la prima vedere, însă abia după ce îl cunoști realizezi că ai dat de un adevărat Don Juan.

În dormitor îi place să se joace, așa că nu ar trebui să te mire ideile lui năstrușnice. Aventurier din fire, nativul Scorpion te duce în lumea și îți vei dori să repeți experiențele cu el tot mai des.

Acest nativ este extrem de gelos și poate fi foarte posesiv în relații. Nu suportă ideea ca partenera să flirteze cu altcineva.

loading...
test
0
Test