Zodiile de femei pe care orice bărbat le dorește în dormitor. Ce știu ele să facă

Ele sunt zeițele zodiacului în materie de sex! Sunt cele mai pricepute în taina amorului și pot cuceri orice bărbat oricând.

Zodiile de femei bune la pat:

FEMEIA născută în zodia FECIOARĂ: Această nativă are un soi de sensibilitate aparte, dar asta până la proba contrarie. Știe cum să seducă un bărbat și este mereu gata de atac.

Este extrem de versatilă și poate domina cu ușurință, la fel cum îi place să fie dominată. E pusă pe fapte mari când ajunge în dormitor.

FEMEIA SCORPION: Femeia Scorpion are toate atuurile să fie numită amanta perfectă a zodiacului. Toți bărbații îi cad în plasă încă de la primul contact vizual.

Știe cum să atingă un bărbat pentru a-l duce pe culmile fericirii, iar când vine vorba de nopți nebunatice de amor, ea este cea care știe cum să le aducă la realitate, depășind sfera imaginației.

FEMEIA LEU: Leoaica este fără doar și poate una din cele mai pricepute femei din zodiac în materie de sex.

CITESTE SI: Zodiile care își SCHIMBĂ VIAȚA la 180 de grade din aprilie 2018!

Uranus, în tranzit prin Berbec, face trigon cu Marte. Cum sunt afectate zodiile

Știe ce vrea de la un bărbat și îi transmite asta din prima. Nu prea suportă să fie dominată și este întotdeauna gata să dețină ea frâiele în pat.

Are talentul de a-și surprinde partenerul la fiecare ocazie. Este una din cele mai inventive native când se află în dormitor.

FEMEIA BALANȚĂ: Pasională, sensibilă, dar în același timp jucăușă. Femeia Balanță știe cum să facă față unei partide de amor maraton și este extrem de rezistentă și de dornică să își satisfacă partenerul.

Femeia Balanță nu cunoaște limitele în dormitor. Pasiunea pe care o pune într-o partidă de amor o face una din femeile pe care orice mascul și-ar dori-o aproape.

loading...
test
0
Test