Zodia care sărută cel mai bine

Există un nativ expert în arta seducției. Înainte să afli despre ce zodie e vorba, îți prezentăm cele mai interesante aspecte despre viața sa amoroasă.

În primul rând este o zodie de apă. Fie că e vorba de femeia sau bărbatul care se află sub acest semn zodiacal știe cum să abordeze pe cineva când vrea o partidă de amor sau o relație.

Semnul zodiacal despre care vorbim este sensibil, extrem de romantic, dar și încăpățânat în relație, mai ales dacă vine vorba de organizarea vieții în doi.

Este extrem de conștient de greșelile pe care le face în cuplu și reușește să le repare în timp util. Acest nativ are capacitatea de a depăși orice obstacol.

Acest nativ este născut vara. Se spune că persoanele care sunt născute vara și toamna sunt adevărați seducători, adevărați Don Juani și femei fatale.

Știe cum să ajungă la inimile celorlalți, știe cum să se facă plăcut chiar și în situații dificile. Are o capacitate foarte mare de disimulare, însă nu vorbim aici de prefăcătorie.

Să zicem că e mai degrabă precaut. Pune întrebările corecte pentru a-l cunoaște pe cel cu care vrea să întemeieze o familie și îl testează fără ca persoana respectivă să își dea seama.

Evident că ai ghicit: este vorba despre zodia Rac. Nativul Rac sărută cel mai bine. Știe cum să prelungească preludiul, știe cum să îl facă pe partenerul de viață să se simtă confortabil în dormitor, lucru esențial.

CITESTE SI: Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

Așadar, experiențele amoroase de neuitat le trăiești alături de un bărbat Rac sau de o femeie Rac, niște ași în arta amorului.

Citește și: Care sunt cele mai bune zodii la pat

Cum e să faci dragoste cu un Berbec? Dar cu o Fecioară? Cum se poartă în pat un Leu sau un Scorpion? Dacă ai aceste dileme, scapă de ele. Alfă care sunt cele mai bune zodii la pat.

BERBEC

Berbecii sunt recunoscuți pentru că sunt niște amanți desăvârșiți. Sărută foarte bine și sunt atenți cu partenerele lor. Cu Berbecul nu ai voie să fii deloc timidă ci mereu spontană și dornică de a încerca lucruri noi.

Pentru a cuceri un Berbec nu uita să îi faci din când în când complimente pentru că asta îl va scoate din armura sa serioasă.

TAUR

Taurii au chef mereu să facă sex. Sunt persoane cărora le place să fie alintate și mângăiate și se oferă trup și suflet persoanei iubite. Sunt foarte buni cuceritori și în momentul în care intră în pat, acesta poate lua foc la propriu!

GEMENI

Gemenii știu să flirteze și au o capacitate creativă extraordinară. Sunt firi mai emotive și mai inteligente emoțional, așa că ar fi bine să nu îi rănești orgoliul. Gemenii știu cum să-și satisfacă partenera prin romantismul lor debordant combinat cu nebunia sexuală.

RAC

Este cea mai sensibilă zodie chiar și atunci când vine vorba despre o partidă de sex. Racii sunt buni la pat dacă le câștigi încrederea și le arăți toată deschiderea ta față de persoana lor.

LEU

Le place să preia conducerea în dormitor și sunt firi extrem de dominante. Sunt în același timp sensibili și grijulii cu partenera lor știind cum să facă față unor situații neplăcute. Nu uita să mângâi pe cap pe nativul în zodia Leu. Va adora acest lucru.

FECIOARĂ

Fecioara este cea mai grijulie zodie și în pat va da totul pentru ca partenera sau partenerul să se simtă în largul său. Deși par foarte calme, fecioarele au un foc zbuciumat în interior fiind în realitate extrem de pasionale. În materie de sex, rămân foarte pretențioase și perfecționiste. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

loading...
test
0
Test