Top 4 zodii feminine care fac lucruri neobisnuite din dragoste

Top 4 zodii feminine care fac lucruri neobisnuite din dragoste. Unele femei iubesc cu prea multa patima incat ajung sa faca lucruri nebunesti din dragoste. Afla care sunt femeile din zodiac cele mai curajoase si… putin ‘nebune’!

TOP 4 ZODII FEMININE CARE FAC LUCRURI NEOBISNUITE DIN DRAGOSTE:

LOCUL 4: FEMEIA TAUR

Femeia Taur este foarte geloasa, iar atunci cand isi suspecteaza partenerul ca o insala este in stare sa angajeze un detectiv pentru a-i urmari activitatea non-stop.

Reactiile ei pot arata uneori vulnerabilitatea si lipsa de incredere in persoana iubita. Iubeste cu mult patos, insa in acelasi timp sufera daca nu primeste atentia pe care vrea sa o aiba mereu.

CITESTE SI: Zodia care greseste DIN DRAGOSTE

CITESTE SI: Zodia care e informata tot timpul mai bine decat tine

LOCUL 3: FEMEIA PESTI

Femeia Pesti ajunge sa faca lucruri neobisnuite din amor. Poate sa isi faca rau mai ales atunci cand intra in depresie sau se izoleaza de toata lumea traind in propria lume.

Este extrem de sufletista si cade usor in lacul tristetii atunci cand partenerul o ignora.

LOCUL 2: FEMEIA LEU

Femeia Leu considera ca in dragoste si razboi e permis orice. Atunci cand iese leoaica la suprafata, partenerul trebuie sa isi frece mainile sa o roage sa inceteze.

Ii place sa isi faca iubitul gelos pentru a-l tine mereu aproape de ea. Nu ii este deloc teama sa se afiseze cu cel mai bun prieten, cu care ajunge sa ‘semneze’ un pact pentru a trezi nervii si disperarea in partenerul de viata.

LOCUL 1: FEMEIA SAGETATOR

Femeia Sagetator poate fi violenta cand vine vorba de deceptie in dragoste. Sare la bataie la partener daca afla ca este inselata si arunca vorbe dure. Femeia Sagetator este genul acela de persoana care tine foarte multe adevaruri in ea pana explodeaza.

Nu suporta sa fie neglijata de partener si vrea atentie in mod permanent. Ofera foarte mult intr-o relatie si risca sa ajunga la cheremul barbatului.

Se plange deseori ca se simte ca o sclava in relatie, desi de multe ori se complace in aceasta situatie. Femeia Sagetator este genul de sotie traditionalista care isi pune baza cu orbire in cuvantul partenerului.

Sursa foto: gallery.yopriceville.com

0