Uneori divorțul este inevitabil. Poate că tu și soțul tău te lupți de ceva timp să vă salvați căsnicia, dar nu mai vine momentul de pace. Poate că nu mai aveți o conexiune sau pur și simplu lucrurile nu mai funcționează.

Poate că există ceva în stele care îi ține pe unii oameni și îi respinge pe alții … în mod literal. Zodiacul ar putea fi motivul pentru care unele cupluri trec prin testul timpului, iar altele nu.

Există anumite semne care funcționează incredibil de bine împreună – cum ar fi semnele Vărsător și Gemeni – dar există multe semne care nu se potrivesc din mai multe motive.

Indiferent dacă este vorba de faptul că un semn este prea controlat, o persoană de familie, prea aventuroasă sau pur și simplu nu-și poate păstra liniștea, există o mulțime de motive pentru care multe semne ale zodiacului sfârșesc prin divorț.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul chinezesc pentru 2018 – Ce se întâmplă în Anul Câinelui de Pământ

Am găsit o listă cu cele mai probabile perechi din Zodiac care nu se potrivesc. Acum, dă-i drumul și vezi dacă relația ta se află în zona sigură sau nu!

Berbec și Taur: se află pe teritorii stâncoase

Să începem prin a spune că cei doi sunt cunoscuți pentru voința lor, dar în moduri opuse. Un Taur este incredibil de încăpățânat, în timp ce un Berbec doar va face ceea ce vrea fără să se îngrijească de ceea ce spune altcineva. Aceste două moduri de viață nu sunt foarte compatibile.

În timp ce un Taur trebuie să cunoască fiecare pas al relației, un Berbec dorește ca lucrurile să progreseze fără explicații.

Fecioară și Săgetător: Lucrurile nu vor fi întotdeauna ușoare

Fecioarele au și probleme de încredere. Săgetătorul nu vrea să aibă legătură cu o relație serioasă. Sincer, punerea acestor două împreună este o rețetă pentru dezastru. Ambii au nevoie de lucruri complet diferite. Un Săgetător vrea doar să petreacă și să se distreze acolo unde o Fecioară caută pe cineva special încare să aibă încredere. Nu va merge niciodată, așa că cei doi ar trebui să găsească alți parteneri.

Scorpion și Berbec: ați putea să vă vedeți de treabă…separat

Această relație este doar un dezastru care așteaptă să se întâmple. Atât Scorpionul cât și Berbecul au opinii puternice și sunt foarte dornici de a controla relația, ceea ce înseamnă că vor fi prea mulți bucătari în bucătărie, ca să spunem așa.

Cineva trebuie să ocupe un loc în spate din când în când. Ambii parteneri vor dori să dicteze direcția relației și niciunul dintre ei nu va fi dispus să meargă împreună pentru călătorie. Aceștia ar trebui să rămână departe unul de celălalt atunci când vine vorba de relații, pentru că pur și simplu nu va fi o legătură de dragoste de durată.

Gemenii și Capricornul: Serios, ce credeai?

Gemenii și Capricornul sunt condamnați din momentul în care se întâlnesc unul cu celălalt. Gemenii iubesc să vorbească și să se simtă bine, pe când Capricornii sunt serioși, mai muncitori și mai analitici. Nativul în Gemeni se plictisește repede cu ceea ce Capricornul are de oferit și un Capricorn devine frustrat de inima unui nativ în Gemeni.

Rac și Vărsător: Bine, dar NU.

Iată două personalități care nu mai pot fi opuse una de cealaltă. Racii trebuie să aibă propriul lor spațiu pentru a se reîncărca și a se simți bine cu ei înșiși. Vărsătorii, pe de altă parte, au nevoie de libertate pentru a se simți cu adevărat fericiți. Pentru a rezolva lucrurile, Racul trebuie să se simtă iubit și necesită o reasigurare constantă, în timp ce Vărsătorii sunt critici și brutal de cinstiți, ceea ce poate duce cu ușurință la sentimentele rănite.

Taurul și Săgetătorul: Poluri opuse

Un Săgetator trăiește pentru aventură, în timp ce un Taur este perfect fericit acasă. Energia acestor două este prea diferită. Un Taur ar putea fi cel care va încerca mai întâi să remedieze lucrurile, dar un Săgetător nu va avea grijă să rămână în jur.

Unui Taur nu-i place să renunțe atât de ușor, dar se vor afla într-o relație unilaterală, deoarece Săgetătorul nu va avea niciun rol în a rezolva ceva din nimic. Este cam trist.

Balanța și Fecioara: Nici măcar să nu te gândești la asta!

Nativii în Balanță vor ca toată lumea să se înțeleagă și vor mereu să mențină pacea. O Fecioară critică în mod constant și devine o mare durere pentru Balanță. După un timp, Balanta va uita totul despre încercarea lucrurilor pașnice și fericite și își va arunca mâinile în aer cu frustrare.

Balanța va renunța și Fecioara se va fixa pe faptul că au câștigat bătălia. Nu este sănătoasă pentru niciuna dintre părți.

Vărsător și Taur

Aceste semne nu vor vedea cu aceeași ochi viața. Pentru că un Taur este atât de încăpățânat, încât îl va dezgusta pe Vărsătorul mai deschis, care iubește să experimenteze diferite moduri de viață. Un Taur este, de asemenea, mult mai materialist în timp ce un Vărsător nu este foarte impresionat de posesiunile materiale, astfel încât și aceste opinii nu se vor potrivi. Aceste două semne nu vor trăi fericite niciodată după aceea, este sigur.

Gemeni și Rac: un extrovertit și un introvertit = Divorț

Singurul mod în care acest cuplu ar putea funcționa este dacă amândouă au un simț al umorului cu adevărat dezvoltat. Unui nativ în Gemeni îi place să aibă o companie și îi place să iasă afară, în timp ce unui Rac îi place să fie acasă singur. Ceea ce face ca această pereche să fie atât de dificilă este că una este extrovertită și una este introvertită.

Pești și Leu: Căsătoria pentru acești doi este doar în visele lor sălbatice

Leul este un semn îndrăzneț care are un ego imens, în timp ce Peștii sunt un semn mai emoțional, care devine prea înfășurat în gânduri și sentimente. Leul va spune ceva ce îl va răni pe un nativ în Pești. Acest lucru se va întâmpla între ei tot timpul. Pestii vor crede că Leul nu-și petrece suficient timp sau energie pentru că sunt prea înfășurați în ei înșiși.

Săgetător și Capricorn: Nu spuneți Da!

Acestea sunt, probabil, cele două semne cele mai opuse din Zodiac. Un Săgetător se va plânge întotdeauna că un Capricorn trebuie să se lumineze și să se distreze, dar un Capricorn va spune că un Săgetător trebuie să crească și să-și asume responsabilități ca un adult. Nici unul nu va obține ceea ce gândește celălalt, ceea ce va duce la argumente explozive, deoarece ambii sunt atât de pasionați de stilul lor de viață. Nu există chimie între aceste semne.

Leu și Scorpion: dragostea nu va fi necondiționată

Aceste două semne vor fi prea ocupate, jucând jocuri minore între ele pentru a se iubi într-adevăr unul pe celălalt sau pentru a avea o relație sănătoasă și fericită. Acest lucru cauzează întotdeauna unele drame majore între aceste două semne. Leul crede că sunt irezistibili, așa că vor ieși afară și vor încerca să facă gelos un Scorpion … și asta întotdeauna funcționează destul de bine. Din cauza jocului, aceasta va fi o relație toxică. Aceste două semne ar trebui să stea departe unul de altul.

Rac și Balanță: Nu va fi niciodată o legătură profundă

Aceste două semne nu se vor lupta tot timpul, dar nu se vor lega între ele. Racul are nevoie de sprijin emoțional, dar Balanța este mult mai interesată de a fi mai corect decât de a juca în emoții.

Balanțelor le place să implice oamenii în problemele lor și să obțină o perspectivă de la altcineva în această privință, în timp ce Racilor le place să se ocupe doar de problemele lor.

Fecioară și Gemeni: NICIODATĂ o idee bună

Fecioara trebuie să fie organizată și în controlul vieții lor în orice moment, dar Gemenii sunt puțin mai imprevizibili.

Ambele semne ar putea ficomunicative, dar adevărul este că ele nu sunt bune la comunicarea între ele. Asta pentru că ei nu vorbesc aceeași limbă. O Fecioară nu va înțelege niciodată pe deplin nevoia de libertate a Gemenilor, iar Gemenii nu vor înțelege niciodată nevoia unei Fecioare de control complet. Este cu adevărat o idee proastă ca ei să se sincronizeze în mod romantic.

Leu și Vărsător: Sunați-vă avocatul, ACUM!

Deși ambele semne sunt foarte pasionale, ele sunt, de asemenea, foarte volatile. Leii trebuie să se gândească la ei înșiși ca numărul unu în orice moment și un Vărsător are nevoie de libertate nelimitată și lucrurile acestea nu merg foarte bine împreună. Aceste nevoi fac de obicei o luptă majoră de putere, care creează lucruri rele în această relație de foc. De asemenea, sporește nesiguranța pentru ambele părți, deci nu este incredibil de sănătos pentru ca ambele părți să fie implicate și în acest tip de comportament. Sunt mai bine fără unul de altul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.