Urmează o perioadă complicată pentru câteva zodii, care decid să pună punct poveștii lor de dragoste. Iată care sunt zodiile care se despart până la iarnă.

Prima zodie care decide că este mai bine să pornească pe un alt drum este zodia Leu. A fost vară plină de evenimente neprevăzute pentru nativii zodiei Leu. A venit momentul pentru ei să își facă niște calcule, iar unii nativi ai zodiei își vor da seama că este mai bine să rămână singuri. Încep niște discuții în contradictoriu, care nu le vor da deloc pace nativilor zodiei.

În unele cazuri, Leii s-ar putea confrunta cu infidelitate, iar acest lucru îi va face să creadă că este mai bine să aștepte iarna și sărbătorile singuri.

Citește și: Zodiile născute sub o stea norocoasă

Acestor nativi li se recomandă să evite conflictele și să fie mai calmi în această toamnă, pentru că totul se poate transforma într-un lucru pe care nu și-l doresc deloc.

Citește și: Zodiile care vor avea parte de schimbări radicale în luna septembrie

Nativii zodiei Gemeni vor decide să ia o pauză de la relația lor, mai ales dacă nu este o relație de lungă durată. Cei care sunt de mai mulți ani cu cineva vor fi în mare cumpănă în timpul iernii. Unii nativi s-ar putea trezi în fața unei decizii greu de luat. Să încerce să uite anumite lucruri care nu merg în relație sau să meargă mai departe?

Nativii zodiei Gemeni nu uită greșelile partenerului

Din păcate, pentru unii nativi nu mai este nimic de făcut în relația lor, mai ales dacă sentimentele au început să se stingă. Este o perioadă în care mulți dintre ei vor încerca să își reconfigureze viața și prioritățile. Unii se vor refugia în muncă, alții vor încerca să iasă mai mulți cu prietenii și vor lăsa trecutul în urmă.

Pentru nativii zodiei Gemeni, orice greșeală a partenerului este greu de iertat. Acești nativi iartă, însă nu uită niciodată. Iar dacă există probleme mari în cuplu, atunci aceastea vor fi greu de depășit, mai ales dacă Gemenii nu își doresc să continue această poveste. Depinde doar de ei ceea ce vor face în perioada următoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.