Luna iulie se anunță extrem de complicată pentru câteva zodii. După o perioadă în care totul părea liniștit, eclipsa parțială de Soare din data de 13 iulie 2018 le va da viața peste cap.

În data de 27 iulie, va avea loc și o eclipsă totală de Lună care va veni cu multe răsturnări de situații pentru câteva zodii.

Iar lucrul de care se teme cel mai mult lumea într-un cuplu, respectiv despărțirea, stă la colț pentru niște nativi.

Citește și: Zodiile care în luna iulie își vor schimba viața

În plan sentimental, nativii zodiei Berbec vor trece prin clipe grele în luna lui Cuptor. Frământările și nesiguranțele din ultimele luni ajung să fie greu de suportat în luna iulie.

Citește și: Horoscop bani luna iulie 2018. Zodiile care sărăcesc vara asta

Berbecii se vor gândi din ce în ce mai des la despărțire și le vor comunica și partenerilor gândurile lor. Parcă ceva nu mai merge în relație, iar lucrurile nu sunt de ieri sau de azi așa. Până acum, Berbecii au crezut într-o remediere, care nu a mai venit.

Eclipsa de Lună vine cu schimbări importante pentru nativii zodiei Berbec, iar aceștia vor pune piciorul în prag. În cazul în care vor vedea că nu mai au nimic de împărțit cu partenerul, nu este exclus să își facă bagajul și să plece. Fiind o zodie de foc, nativul zodiei Berbec nu stă foarte mult la discuții, iar dacă ia o decizie, atunci este una definitivă.

Nativii zodiei Balanță vor călca strâmb

La rândul lor, nativii zodiei Balanță vor gusta în luna iulie dezamăgirea și tristețea. Eclipsa totală de Lună îi afectează cel mai mult și îi va face să fie predispuși la aventuri și la flirt. Nu este o situație neobișnuită pentru nativii Balanței să flirteze și să aibă aventuri, însă de data aceasta vor fi prinși de către parteneri.

Nu este exclus ca în luna iulie să se trezească la realitate și să își dea seama ce greșeală au făcut. Însă va fi prea târziu, căci partenerii nu vor accepta explicații.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.