Exista trei zodii masculine care nu vor fi pregatite de insuratoare in anul ce vine. Vor avea succes in dragoste cat cuprinde, insa nu vor dori sa faca marele pas.

Cele trei zodii masculine care nu sunt pregatite de insuratoare in 2018

1. BARBATUL LEU

Acest nativ are parte de iubire cat cuprinde, insa nu isi doreste angajamente serioase in anul 2018.

Va mai dori sa copilareasca putin si, in plus, se va axa mai mult pe cariera. Acest semn zodiacal va avea parte de protectie divina in Casa Carierei si a Familiei.

Barbatii Leu care sunt deja casatoriti vor intra des in conflicte cu partenerele lor. Femeile trebuie sa inteleaga ca Leul va dori sa avanseze din punct de vedere profesional, mai ales ca in ultimii ani a avut probleme cu banii.

2. BARBATUL FECIOARA

Nici acest semn zodiacal nu va fi usor de dus in fata altarului. Va avea mici tentatii de insuratoare, insa e foarte probabil sa regrete imediat acest lucru.

Nu trebuie supus compromisurilor de niciun fel, mai ales ca este suficient de incapatanat incat sa refuze orice initiativa, oricat ar fi de frumoasa, din partea alesei inimii.

3. BARBATUL VARSATOR

Acest barbat nascut intr-o zodie de aer va fi pe alta planeta in 2018. Nu e ceva rau, pur si simplu va fi atat de visator incat nu va fi disponibil pentru a respecta promisiuni intr-o relatie.

De altfel, barbatul Varsator este, in general, greu de dus un fata altarului.

Este unul din nativii cel mai greu de convins sa faca pasul cel mare.

Pentru el, insuratoarea inseamna renuntarea la orice forma de independenta, de libertate. Partenera visurilor sale trebuie sa ii acorde spatiu, sa fie rabdatoare si extrem de impaciuitoare cu el.

Este genul barbatului care nu suporta relatiile siropoase, chiar daca este destul de sensibil si iubeste cu mult patos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.