Zodii in care e bine sa NU ai incredere

In 4 zodii nu e bine sa ai incredere oarba. Acestea isi urmaresc atat de bine interesele incat te pot pacali foarte usor. Iti vand numai lucruri frumoase, iti spun vorbe mieroase si nu au nicio problema in a minti daca simt ca isi salveaza pielea intr-o situatie.

Cele 4 zodii in care e bine sa nu ai incredere:

SCORPION

Scorpionul te poate dezamagi cand ti-e lumea mai draga. Niciodata nu vei afla de ce nu iti mai raspunde a doua zi dupa ce ati stabilit ceva si nici nu vei stii daca tu ai cauzat absenta sa ori e problema personala. Scorpionul te poate conduce pana la un anumit punct al destinatiei pentru ca el se poate razgandi in orice moment. Acesta profita de informatiile pe care i le oferi si, in general, stie sa fure tot ce e mai bun pentru el ca sa isi desavarseasca propriul plan.

CAPRICORN

Nici Capricornul nu e tocmai cea mai de incredere zodie. Capricornul este predispus la a fi infidel si o face intr-un mod care te doare. De fiecare data cand acesta nu comunica intr-o relatie la fel cum o facea la inceputul acesteia, e bine sa pui semne de intrebare in legatura cu schimbarea sa radicala.

Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex

5 zodii care fac numai lucruri marete

VARSATOR

Varsatorul este atat de aerian incat nu are nici el incredere in fortele proprii. Cum sa aiba atunci ceilalti? Acest nativ iti poate da dovezi de prietenie cum nu ai mai vazut in viata ta, insa, la un moment dat, el va disparea de langa tine. De asemenea, daca are un interes financiar, va sti foarte bine cum sa se fofileze pe langa tine ca sa il ajuti.

GEMENI

Geamanul este o zodie duala, la fel ca Balanta si Pestele, insa, spre deosebire de celelalte doua zodii, Geamanul este ceva mai schimbator. Asadar, motivul pentru care e bine sa ai rezerve la capitolul incredere cand vine vorba de acest semn de aer este doar acesta: se suceste de la o secunda la alta pentru ca isi pierde usor entuziasmul.

loading...
test
0
Test