Zodia care se gandeste numai la sex

Sexul este o parte importanta din relatia unui cuplu, insa unui reprezentant al zodiacului ii sta gandul numai la acest lucru si reuseste sa isi enerveze partenerul cu apetitul sau.

In timp ce pentru alte zodii, sexul este un mijloc de a intari o relatie si pe langa acesta sunt mai importante intelegerea si comunicarea, acest nativ al zodiei umbla din floare in floare si nimic nu pare sa il multumeasca.

Dornici de actiune oriunde si oricand, nativii acestei zodii ar putea sa calce stramb numai pentru ca isi doresc o aventura si sa li se recunoasca sarmul si puterea de convingere.

Din pacate, multa lume are de suferit din cauza acestui apetit uneori necontrolat, insa acest nativ reuseste intotdeauna sa scape ca prin urechile acului si sa nu fie prins prea des.

Se spune caun reprezentant al zodiei Scorpion reuseste sa hipnotizeze si serpii, asa ca nu este greu de crezut ca o femeie cade in plasa lui in cateva secunde, fara nici cel mai mic efort.

Zodia care se gandeste numai la sex

In cazul in care isi pune in minte sa cucereasca pe cineva, nimic si nimeni nu ii va sta in cale unui Scorpion si va face tot posibilul sa o faca sa il doreasca.

Gentleman si cu cuvintele mereu la el, Scorpionul reuseste sa suceasca mintile tuturor femeilor, fara sa depuna prea mult efort. Poate din aceasta cauza femeile nu sunt atat de afectate atunci cand sunt inselate.

Scorpionul este zodia care se gandeste numai la sex

Nici femeile din zodia Scorpion nu sunt mai prejos si reusesc sa faca din dorintele lor victime in randul barbatilor. Sarmante si mereu aranjate, femeile din zodia Scorpion nu au deloc probleme in a-si gasi un partener dispus sa ii multumeasca dorintele. Aceasta are un sex-appeal nebun, pe care il cultiva uneori pana la vulgaritate si nu este mereu constienta de acest lucru.

Citeste si: Zodia care trece cel mai usor peste despartire

Femeia din zodia Scorpion este directa, puternica si nu are prejudecati demodate ori mentalitati invechite, asa ca este mereu surprinzatoare si va face ravagii daca barbatul nu este obisnuit sa ii faca fata.

loading...
test
0
Test