Top 5 zodii pentru care merita sa sacrifici totul

Exista vreun om pe lumea asta care merita totul pentru noi, inclusiv ultima picatura de oxigen? Da. Exista cel putin 5 persoane, conform zodiacului, pentru care merita sa te sacrifici pe de-a intregul.

Top 5 zodii pentru care merita sa sacrifici totul:

1. CAPRICORN

Cu toate ca este un pisalog din fire si nu iti da pace pana nu ii faci pe plac, acest nativ iti este aproape din tot sufletul atunci cand ai mare nevoie de el. Capricornul face tot posibilul sa te faca sa te simti confortabil, desi uneori glumele sale nu isi au rostul. Este acel om pe care ti-l doresti alaturi la bine si la greu, deoarece poate sa planga dar si sa rada cu tine.

RECOMANDARE TEST: ALEGE UN INSTRUMENT MUZICAL DIN IMAGINE SI VEZI CUM ITI CANTA SUFLETUL!

2. VARSATOR

Merita sa te sacrifici pentru acest nativ intrucat iti ofera in permanenta noi motive si noi impulsuri pentru a merge mai departe. Felul in care Varsatorul imbina emotionalul cu rationalul este pentru tine un miraj iar asta nu face decat sa te faca sa i te oferi trup si suflet.

3. FECIOARA

Aciditatea lor si raceala usor aroganta de la inceput te face sa crezi ca este o persoana insuportabila: prea multe toane, prea multa drama si mai ales prea multa analiza. Fecioarele insa au un suflet foarte mare pe care il arata extrem putinor persoane.

4. BALANTA

Pentru Balanta, merita sa iti sacrifici timpul, oricat de limitat ar fi acesta. Ce ne-am face fara sfaturile ei bine tintite, fara vorba dulce de care avem nevoie mereu, fara spiritul copilaros cu care te invata sa iti traiesti viata si mai ales fara spiritul practic fara de care ne-am debusola?

5. SAGETATOR

Despre Sagetator se spune ca este bun ca painea lui Dumnezeu. Acest semn zodiacal iubeste din toata inima si uraste din toata inima, fapt pentru care este de admirat. Traieste totul cu o intensitate atat de mare incat niciodata nu te vei simti stingher alaturi de el.

Sursa foto: wall.alphacoders.com

1

1 comentariu

  1. Izabella , 25 septembrie 2015 la 2015-09-25T14:56:04+02:00

    Buna ziua
    Spunetim despre zodia