Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

Cum ii demonstrezi unei persoane ca o iubesti? Aratandu-i respect pentru felul ei de a fi, a-i acorda suficienta libertate incat sa se simta confortabila in preajma ta. Vezi care sunt zodiile ce nu stiu sa faca asta.

Top 4 zodii care nu stiu sa iubeasca:

LOCUL 4: RAC

Nativul nascut in zodia Rac face confuzie uriasa intre obsesie si iubire. Acesta nu stie sa iubeasca fara a-si teroriza partenerul cu o sumedenie de intrebari, fara a-i controla fiecare miscare.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

Racul sufera foarte mult atunci cand nu reuseste sa isi faca partenerul de viata sa danseze dupa cum canta el.

LOCUL 3: BERBEC

Nativul Berbec este atat de incapatanat incat isi dezamageste usor sufletul pereche prin impertinentele sale.

In situatiile in care vrea sa aiba dreptate uita pana si de persoana iubita atunci cand vrea sa isi arate coltii incapatanarii.

LOCUL 2: LEU

Leul se lauda ca iubeste dar nu stie sa o faca, in realitate. Acest nativ se iubeste doar pe sine.

Narcisistul zodiacului vrea alaturi de el o persoana care sa ii ofere complimente de dimineata pana seara.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care TE DISTRUG dintr-un cuvant

CITESTE SI: Top 4 zodii care isi tradeaza usor prietenii. Ai intalnit vreodata o astfel de persoana?

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel care trebuie sa invete sa iubeasca cel mai mult este Capricornul. Latura sa materialista anuleaza uneori orice farama de sentiment pur, autentic.

Nu stie sa faca diferenta intre scopurile financiare comune ale unui cuplu si dragoste.

Sursa foto: bknation.org

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

Urmatoarele 4 semne zodiacale spun TE IUBESC doar atunci cand au nevoie de bani. Vezi cele mai materialiste persoane si ai grija cum iei complimentele din partea lor.

Top 4 zodii care iti spun te iubesc doar cand au nevoie de bani:

LOCUL 4: SCORPION

Iti va indruga numai lucruri frumoase, te va lauda non-stop, va spune cat de frumoase sunt clipele petrecute cu tine si toate acestea cu un singur scop: vrea ceva material de la tine. Scorpionul este ahtiat dupa cadouri scumpe si va urmari tot timpul cum sa te pacaleasca sa i le cumperi.

LOCUL 3: VARSATOR

Varsatorul nu pare materialist si asta datorita inteligentei cu care isi ascunde adevaratele intentii. Niciodata nu vei banui ca te vrea doar pentru bani deoarece are tactici ascunse pentru a ajunge la inima ta si chiar va fi extrem de credibil atunci cand isi va declara sentimentele.

LOCUL 2: TAUR

Taurul nu poate concepe o relatie de iubire in care sa nu se simta confortabil din punct de vedere financiar. Dragostea chiar trece prin stomac insa Taurul profita de acest argument mai ales pentru situatiile in care vrea lucrurile luxoase pe care le vede prin magazine.

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel mai materialist dintre toti este Capricornul. Acest nativ te va imbrobodi cu dragostea lui fictiva pentru a profita de banii tai. Nu ai mare incredere cand devine brusc cea mai iubitoare si cea mai intelegatoare persoana de pe planeta. Daca vei cadea in capcana lui, vei ramane falit!

0