Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna in Leu (11 februarie)

Eclipsa de Luna in Leu de pe 11 februarie se va produce in opozitie cu Soarele in Varsator. Este prima eclipsa din acest an, iar 4 dintre semnele zodiacale sunt afectate.

Luna in astrologie

Luna reprezinta inconstientul, impulsurile interioare care ne conduc fara sa ne dam seama. In fazele de Luna Noua si Luna Plina, intuitia devine mai puternica mai ales in cazul zodiilor de pamant si de apa. Pamantul si apa sunt cele mai influentate de fazele lunare, dovada fiind producerea mareelor. Luna guverneaza, asadar, viata emotionala, iar atunci cand are loc o eclipsa, sentimentele sunt date peste cap. Au loc schimbari profunde, neanuntate. Citeste mai jos care sunt nativii ce vor avea dificultati din 11 februarie.

Zodiile afectate de Eclipsa de Luna

1. RAC – Nativul Rac este guvernat de Luna. Fire sensibila si creatoare, Racul va trebui sa isi faca ordine in ganduri si in buzunare. Urmeaza o perioada plina de oportunitati, de sanse reale de schimbare in bine. Din punct de vedere amoros, Racul va intampina cateva dificultati.

2. LEU – Intrucat Eclipsa de Luna se produce in Leu, acest nativ nu va avea o perioada tocmai linistita. Leul este guvernat de Soare si, asa cum se stie, Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata pe bolta cereasca. Leul va fi incercat de tot felul de sentimente contradictorii. Confuzia il va determina sa actioneze gresit.

3. BERBEC – Berbecul este cealalta zodie de foc, dupa Leu, care are de trecut cateva cumpene importante. Apar multe schimbari de natura spirituala. Berbecul va trebui sa invete sa isi mute atentia catre lucrurile profunde, sa renunte la a mai trai si la a mai gandi superficial.

CITESTE SI: Jupiter retrograd in Balanta din 6 februarie. Cum sunt afectate zodiile

4. PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti va avea o perioada ceva mai bulversanta. Zilele de 11 si 12 februarie vor fi extrem de importante din punct de vedere amoros. Are ocazia sa repare greseli ale trecutului

loading...
test
0
Test