Mihai Voropchievici sustine ca tragedia de la Colectiv este doar cireasa de pe tort: „Romania sta sub trei cifre rele”

Exista o legatura intre dezastrul produs la clubul Colectiv in weekend si cifra malefica 666? Numerologoul Mihai Voropchievici a vorbit in direct la TEO SHOW despre cumpenele care se abat asupra Romaniei.

Mihai Voropchievici sustine ca drama de la Colectiv nu este singura, astfel de episoade fiind de asteptat si de acum incolo.

Pe Internet s-a creat legatura intre tragedia de vineri seara si al 666-lea Halloween celebrat (sarbatoare celtica aparuta in anul 1349).

„Ce saptamana e? Ce incarcatura vine? Sunt de acord. A fost al 666-lea Halloween. In ce an a explodat prima nebunie de sacralizare a acestor spirite?

CITESTE SI: TESTEAZA-TE! Afla ce provocari iti rezerva viata folosind calcule de numerologie

CITESTE SI: Care este DESTINUL tau in functie de CIFRA NUMELUI! Vezi ce spune NUMEROLOGIA!

Aceasta este o incarcatura nefasta. Niciun om intreg la minte nu cheama spiritele ca sa cunoasca lumea de dincolo”, a declarat Voropchievici.

Mai mult, ora la care a izbucnit focul are si ea incarcatura cifrei 6. Tragedia s-a intamplat la ora 22:26, iar daca aduni cei trei de 2 rezulta cifra 6, plus 6 in coada acestei ore.

„Fiecare cifra are o anumita vibratie. Unii inteleg semnificatia anului 8, 2015 e un an greu cu datorie karmica pe tot ce inseamna castig ilicit. Minusul negativ de la 8 a influentat evenimentul de vineri”, a mai spus numerologul.

„Romania sta sub trei cifre rele: 4, 6 si 8”, avertizeaza numerologul, sustinand ca astfel de eveniment mai sunt de asteptat pana la finalul anului.

Sursa foto: wowbiz.ro

2 comentarii

2 comentarii

  1. krissta , 4 noiembrie 2015 la 2015-11-04T14:14:02+03:00

    Nu sunteti nici macar instare sa scrieti un articol ca lumea. Chiar si cu un subiect prost, dar scris ca lumea.

  2. Cineva , 5 noiembrie 2015 la 2015-11-05T11:10:19+03:00

    Pe bune? „stiintific”, numerolog? De ce exista oameni atat de inutili pe lumea asta. Get a job. Faceti ceva productiv. Nu mizeriile astea de „stiinte „.