Cum sunt afectate zodiile de solstițiul de iarnă 2018

Pământul se pregătește pentru un nou solstițiu de iarnă. Pe data de 22 decembrie, are loc cea mai scurtă noapte din an. În această zi, emisfera nordică a planetei este în punctul cel mai îndepărtat faţă de soare. La ora 00.23 are loc solstițiu de iarnă în România. Acest moment coincide și cu intrarea în zodia Capricornului.

Pe 21 decembrie, intrăm ofical și în zodia Capricornului, iar acest moment este de maximă importanță pentru toate zodiile. Iată cum vor fi afectate zodiile de solstițiul de iarnă:

Spiritual vorbind, solstițiul de iarnă marchează începutul unei perioade de hibernare, dar și de introspecție.
Berbecii ar trebui ca în această zi să își facă mai des cunoscută prezența, dar și vocea. Să aibă mai mult curaj să iasă în față și să spună ce îi deranjează.

Taurii, în schimb, trebuie să vadă dincolo de lucrurile care sunt în fața lor. Să își imagineze viitorul așa cum și-l doresc și să muncească din greu pentru realizarea tuturor dorințelor.

Gemenii pot lega relații cu persoane noi. Sunt deschiși unei noi povești de dragoste care să le gâdile orgoliul și să le bucure mintea și inima.

Racii, în schimb, ar fi bine să își ceară drepturile. La muncă, în relație și în grupul de prieteni, ar fi bine să se facă mai bine auziți și să spună ce îi deranjează, să clarifice niște lucruri.

Leii sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de ei, să aibă mai multă grijă de lucrurile care îi fac fericiți. Să facă niște controale sau să petreacă timpul alături de persoane care îi apreciază la justa lor valoare.

Fecioarele trebuie să nu se mai forțeze să facă totul perfect și să mai accepte și lucruri care nu sunt chiar pe placul lor. Viața este făcută din momente mai bune, dar și mai rele, iar unele sunt imperfecte.

Balanțele sunt apropiate de cei dragi și fac tot posibilul să le fie alături. Organizează excursii împreună sau ieșiri în oraș și se bucură de fiecare clipă prețioasă.

Scorpionii rămân setați pe îndeplinirea unor obiective pe care le au de încheiat până la finalul anului, iar această zi îi va prinde într-o stare de agitație. Să facă și o mică pauză pentru a se bucura de lucrurile din jurul lor.

Săgetătorii, pe de altă parte, se gândesc la bani și la cum ar putea să câștige mai mulți bani pe viitor. Ce ar putea să își îmbunătățească statutul financiar pentru a-și cumpăra lucrurile pe care și le doresc atât de mult.

Capricornii trebuie să își spună mai mult punctul de părere și să nu îi lase pe ceilalți să ia azi decizii în locul lor. S-ar putea să nu fie cele mai bune alegeri pentru ei.

Vărsătorii au nevoie să se retragă undeva, să stea departe de agitația cotidiană și să se gândească la viitorul lor profesional, dar și familial. Pot afla niște răspunsuri la niște întrebări importante.

Peștii ies din zona lor de confort și astăzi pot fi niște lideri de succes. Pot lua niște decizii extrem de importante pentru ei și pentru cei dragi, va fi o zi de neuitat.

Citește și: Zodiile care vor fi cerute în căsătorie de solstițiul de iarnă

loading...
test
0
Test