Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutu Lidia Fecioru au anunțat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cum detectezi prietenii falși și cum îi eviți.

Un prieten fals este invidios pe succesul tău! Atunci când îi spui o realizare a ta, un prieten fals începe să vorbească despre el. Trece imediat de la subiectul îi care tu îi povestești de realizarea ta și începe să vorbească despre realizările tale.

De asemenea, un alt tip de prieten fals este cel care stă pe lângă tine doar atunci când el are nevoie.

„Un prieten adevărat te ajută, nu se supără pe tine când îl suni noaptea să-i ceri ajutorul, e lângă tine atunci când ai nevoie de el. Un prieten fals nu te va ajuta niciodată, va da doar din gură”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară, la Antena 3.

Tot în această seară, cei doi au vorbit despre care sunt zodiile care înșală cel mai mult.

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2018. Una dintre zodii primește mulți bani moștenire

În timp ce pentru unele persoane fidelitatea este sfântă, unele zodii nu au nicio problemă în a-și înșela partenerul de viață. Unii oameni nu își învață lecția și se aruncă iar cu capul înainte.

Unii bărbați sunt teribiliști și dacă au o persoană mai serioasă alături și vor să încerce și altceva și găsesc o persoană are aceeași dorință, nu vor ezita să înșele.

Citește și: Zodiile care nu au încredere în partenerii lor

Există unele femei cărora le este frică de perioada de singurătate. Le este frică de a rămâne singure și au un control excesiv asupra partenerului. Acest lucru îi îndepărtează pe cei doi.

Sunt și bărbați care sunt extrem de geloși. E la fel, și dintr-o parte și din cealaltă parte. Iată cum înșală fiecare zodie în parte:

Berbecul: Nu neagă. Vine cu un contraargument care te dărâmă. Poate spune: „aia arată mai bine ca tine, face anumite lucruri mai bine ca tine”. Lasă șocul să îl primească persoana din fața lui.

Taur: Nu are timp și nu îl preocupă această situație, să înșele. Dacă s-a îndrăgostit, se mută în pășunea vecină nu îl mai interesează nimic, nu se mai întoarce. Citește continuarea AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.