Cele 4 zodii care își trădează prietenii în luna mai

4 nativi vor să rupă legăturile pe care le consideră toxice și fac o serie de schimbări care pot fi interpretate trădări.

Cele 4 zodii care își trădează prietenii în luna mai

ZODIA LEU. Nativul Leu nu se dă la o parte de la nimic. Face ce face și e mereu în centrul atenției. Luna mai va fi pentru el una în care se vor cerne prieteniile, una în care va reuși să o ia de la capăt dar cu alți oameni.

ZODIA VĂRSĂTOR. Se întoarce roata pentru acest nativ de aer și va da niște lovituri uriașe. Mulți cred că acest nativ nu știe să se reinventeze, însă în luna mai va surprinde pe toată lumea.

CITESTE SI: Horoscopul amoros pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2018. Zodiile care sunt supărate de partenerii lor

Sfatul săptămânii 16 – 22 aprilie 2018 pentru fiecare zodie. De ce plâng Scorpionii

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Va lăsa în urmă trecutul și va merge mai departe cu orice preț. Nu va mai ține cont de sentimentele celor din jur ci doar de ale lui. Poate lăsa în urmă niște prieteni de dragul obținerii succesului.

ZODIA BERBEC. Berbecul primește foarte mult curaj și merge înainte cu tupeu. Îl caracterizează spiritul aventurier și va face multe schimbări mai ales în relațiile cu cei din jur.

Berbecul se va încredința cu totul proiectelor sale ce țin de carieră, de sfera profesională în exclusivitate.

ZODIA RAC. Nativul Rac nu ține cont de sentimentele celor din jur atunci când vrea să ajungă departe. Trădarea poate fi ceva normal în cazul lor, chiar dacă aparent acești nativi sunt cei mai loiali.

Știu foarte bine cum să își joace cartea și îi cuceresc pe toți. Totuși, nu e bine să îi crezi tot timpul, mai ales atunci când se furișează pe lângă tine din senin, deodata.

loading...
test
0
Test