Afla cine ai fost intr-o viata anterioara in functie de data nasterii

Data nasterii poate dezvalui cine ai fost intr-o viata anterioara. Ezoteristii sustin ca anumite zile au o incarcatura spirituala uriasa. Data nasterii are o semnificatia importanta din punct de vedere karmic pentru fiecare dintre noi.

Afla cine ai fost intr-o viata anterioara

Ziua nasterii este un prilej de sarbatoare pentru oricine, insa aceasta semnifica mai mult de atat. Conform maestrilor spirituali, fiecare zi are o insemnatate importanta si dezvaluie cine ai fost intr-o viata anterioara. Cu alte cuvinte, data nasterii dezvaluie cu ce zestre spirituala si cu ce indatoriri am venit pe aceasta lume.

Iata interpretarile pentru datele nasterii:

14-28 iulie, 23-27 septembrie, respectiv 3-17 octombrie – Intr-o viata anterioara ai fost un intelept si ai captivat pe toata lumea cu spiritul tau creativ. Ai fost un adevarat maestru spiritual. Cu ce sentimente vii din viata anterioara: fugi de singuratate si iti place sa ii ajuti pe oamenii aflati in primejdie.

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie – Ai fost un artist. I-ai incantat si inveselit pe cei din jur. Din viata trecuta ai mostenit carisma si sarmul cu care reusesti sa te faci placut in fata celorlalti.

29 iulie-11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie – Ai fost un mare luptator in trecut. Prin comportamentul tau ai impartit lumea in doua reusind sa faci lumina in vietile celorlalti. Din viata anterioara ai mostenit spiritul justitiar, pofta de a face dreptate cu argumente imbatabile.

8-21 ianuarie, 1-11 februarie – In viata anterioara ai fost o persoana destul de pricajita. Ai invatat care sunt darurile cele mai importante pe care trebuie sa le accepti de la viata. Astazi, continui sa traiesti dupa aceleasi principii. Sinceritatea, onestitatea, munca legala si corectitudinea in relatiile de prietenii te caracterizeaza cel mai bine.

1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie – Ai fost un lider autentic. Mandria ta te-a dus la multe greseli, iar pentru unele dintre ele platesti si in ziua de azi.

12-29 februarie, 20-31 august – Ai fost ucenicul preferat al regilor, scrie site-ul almeea.ro. Ai mostenit sensibilitatea si onestitatea din viata trecuta. Nu concepi in lumea de azi rautatile gratuite si conflictele care nu se bazeaza decat pe orgolii stupide.

Cei nascuti intre 1 si 19 aprilie erau rebeli prin definite

20 aprilie – 8 mai, 12-29 august – Ai cucerit multe teritorii si inimi. Megalomania ti-a adus multe lucruri in viata, dar te-a facut sa si pierzi. In viata prezenta urasti din toata inima setea de putere si nu suporti ca cineva sa te considere manevrabil.

9-17 mai, 29 iunie-13 iulie – Ai fost un profesor si ai stiut intodeauna cum sa vorbesti cu ucenicii tai. In viata actuala, esti o persoana increzatoare si responsabila. Nu iti place sa faci un lucru pana nu il verifici de o mie de ori.

11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie – Calitatile din viata anterioara iti guverneaza actuala existenta. Ai fost un orator desavarasit si asta se vede si azi prin munca pe care o depui.

28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie – In viata trecuta ai fost un mare fan al aventurilor de tot felul. Imaginatia nu ti-a lipsit in niciun moment. Acum traiesti independent. Nu iti place sa depinzi de nimeni, nu suporti ca cineva sa te aiba la deget.

1-19 aprilie, 8-17 noiembrie – Cuvantul care caracterizeaza viata ta anterioara este rebeliunea. In viata actuala, sadesti autoritate oriunde pasesti, iar oamenii te apreciaza si te respecta pentru prestanta ta.

CITESTE SI: TEST ONLINE. Alege o imagine si afla daca te-ai iubit intr-o viata anterioara cu partenerul tau!

1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie – Ai fost intelectualul care se remarca prin idei ingenioase. Astazi, te caracterizeaza spiritul datoriei fata de cei din jur. Nu suporti sa vezi oameni suferind si ii ajuti pe toti cei pe care ii poti scoate din impas, indiferent de situatia lor. Oferi sfaturi pe care numai un veritabil mentor le poate da.

loading...
1

1 comentariu

  1. Iliuteanu elena olga , 28 noiembrie 2016 la 2016-11-28T17:09:51+02:00

    Îmi plac articolele!