4 zodii cu sanse de 90% sa DIVORTEZE!

Se spune ca norocul il facem cu mana noastra, insa si semnul sub care ne-am nascut contribuie la asta. Drept urmare, iti oferim in continuare topul celor 4 zodii cu sanse de 90% sa divorteze.

1. Leu

Regele zodiacului are sanse de 95% sa divorteze cel putin o data in viata, asta si pentru ca uraste rutina ce intervinE odata cu mariajul si va ajunge sa se plictiseasca de partenerul de viata. Cum tentatiile sunt mari, este posibil ca Leul sa dispara pur si simplu din caminul conjugal si sa trimita actele de divort prin curier.

2. Berbec

Si Berbecii au sanse mari de a ajunge la divort (92%) si asta se intampla din cauza ca incapatanarea lor nu-i lasa sa vada adevarul din fata ochilor. Pur si simplu nu sunt capabili sa lase de la ei atunci cand se ajunge la un conflict si, din pacate pentru ei si partenerii lor de viata, nu prea au cum sa-si schimbe comportamentul.

CITESTE SI: 4 zodii care dau lovitura in orice domeniu. Cu totii am vrea sa ne fi nascut sub aceste semne

CITESTE SI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2016

3. Capricorn

Atitudinea lor greu de digerat de partenerul de viata ii duce pe Capricorni de multe ori la divort. Cu sanse de 91% de a pune punct oficial relatiei lor, acesti nativi au parte de o casnicie lunga doar daca dau dovada de intelegere, respect si compasiune fata de jumatatea lor. Daca ar lasa egoimul caracteristic deoparte si ar incerca si ei sa rezolve problemele familiale, sansele de a ajunge la divort ar fi mult mai mici.

3. Fecioara

Acesti nativi au deseori tendinta de a experimenta lucuri noi si de multe ori asta inseamna ca ajung sa calce stramb, chiar daca sunt implicati intr-o relatie stabila, cu acte in regula. Fecioarele nu vor considera asta un pacat capital si merg pe principiul ca in viata trebuie sa incerci cat mai multe, cu sanse de 91% de a ajunge la divort.

La polul opus, zodia cu cele mai mici sanse sa divorteze este Racul. Acesta este un familist convins si doar printr-o minune cel nascut sub acest semn nu se ridica la renumele zodiei. Singura varianta prin care un Rac ar divorta ar fi ca acesta sa se trezeasca in fata faptului implinit, respectiv o casa pustie si cu o jumatate care si-a facut bagajele si a plecat pentru a trai „periculos”.

Ce parere ai despre clasamentul de mai sus? Crezi ca acesti nativi au sanse mari sa ajunga la divort, tinand cont de comportamentul lor intr-o relatie?

Sursa foto Shutterstock

1

1 comentariu

  1. GHIOGHIU MARIANA , 18 decembrie 2015 la 2015-12-18T13:36:11+02:00

    MA NUMESC GHIOGHIU MARIANA AM 49DE ANISI AM O CASNICIE DE 32DE ANI SI SANTEM FERICITI ALATURI DE 2COPI FRUMOSI SI ERA SA CUIT CULMEA ESTE CA SOTUL MEU ESTE NASCUT IN22 AUGUST DECI ESTE LEU SPER LA MAI MULTI ANI IMPREUNA.