Astrologii Mihai Voropchievici și Urania au făcut previziunile pentru săptămâna care urmează, ba chiar numeerologul de la Antena 3 a vorbit despre întreaga lună ianuarie 2019!

Previziuni Urania:

BERBEC: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorității profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziții, rivalitate, competiție, rezistența unor persoane față de inițiativele sau deciziile lor.

Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge niște bariere de comunicare, de înțelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi și cu experiență în domeniul exercitării funcției, vor avea tendința să devină categorici și imperativi.

TAUR: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se conturează destul de multe probleme de conștiință. După un respiro firesc de sărbători, Taurii se vor întoarce la aspectele importante din viața lor și vor medita asupra felului în care vor răspunde unor comandamente.

Vor analiza atașamentele lor de până acum față de ideile, convingerile, speranțele, oamenii și proiectele care i-au motivat dar care acum par să devină o povară sau un sacrificiu inutil.

În dorința lor de a-și clădi viața cât mai stabil și mai profitabil, acești nativi vor ajunge la concluzia că, la unele premise de viață, de meserie ori de implicare socială, vor trebui să renunțe doar că, pentru moment, ruptura definitivă încă nu este încă posibilă. CITESTE MAI MULT AICI

Previziuni Voropchievici:

Berbecii au o atenționare. Sunt năzdrăvani, zglobii și trebuie să acționeze cu foarte mare grijă. Să nu strice armonia. Sunt puși în situații grele.

Taurii au parte de cadouri, bucurie, bani, surprize, vești bune, plăcute. Sunt pe vârf de formă.

Gemenii trebuie să susțină mici bătălii. Vor face gură mare și scandal mult. Trebuie să termine cu scandalul.

Racii intră în mintea unor persoane dragi. Primesc niște beneficii. Toate sunt gratuități care le fac plăcere. CITESTE CONTINUAREA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.