Zodiile care vor fi împreună și dincolo de moarte

Unele suflete sunt făcute pentru a fi împreună orice s-ar întâmpla. Se spune că pe lumea aceasta fiecare dintre noi are câte un suflet-geamăn.

Zodiile care vor fi împreună și dincolo de moarte se completează perfect. Printre cele mai durabile cupluri din zodiac, fie că e vorba despre simple prietenii sau adevărate povești de iubire, se numără:

FECIOARA ȘI SCORPIONUL

Ce îi leagă: nevoia de afecțiune și aplecarea către tot ce înseamnă simplu și frumos;
Ce îi face să treacă peste neînțelegeri: dorința de a experimenta lucruri noi.

Acești nativi se înțeleg de minune, iar de multe ori comunică telepatic. Nu e nevoie să stea la taclale ore în șir ori să se convingă reciproc de anumite chestii. Pur și simplu, în anumite privințe, gândesc la fel.

GEAMĂNUL ȘI BALANȚA

Ce îi leagă: nevoia de aventură;
Ce îi face să treacă peste neînțelegeri: conștientizarea faptului că au greșit unul față de celălalt, însă nu intenționat.

Nativul Gemeni și Balanța se înțeleg perfect, mai ales când vine vorba despre chestiuni administrative. Formează un cuplu de invidiat și dacă vorbim despre iubire. Amândoi sunt pasionați de aventurile erotice cât mai neobișnuite. Le place să încerce tot.

CITESTE SI: Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

Zodiile care suferă în tăcere

LEUL ȘI VĂRSĂTORUL

Ce îi leagă: dorința de a scăpa de plictiseală;
Ce îi face să treacă peste neînțelegeri: dorința de a experimenta lucruri noi.

Leul și Vărsătorul formează unul dintre cuplurile idilice ale zodiacului. Fac casă bună împreună și se completează perfect: sunt joviali, copilăroși, dar și serioși atunci când trebuie.

0